• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #248558  autor: adass
 30 sty 2008, 21:01
zmieniam sieć z przeniesieniem nr-u. tak sobie czytalem na stronie orange jaki i kiedy otrzymam potwierdzenie itd powinni przyslac w przeciagu 14 dni od daty podpisania (7 stycznia)rezygnacji na dzień dzisiejszy jeszcze nic nie otrzymalem chyba ze to jest w mysli 14 dni roboczych a moze od wplyniecia do centrali? (rezygnaje podpisalem w salonie)
A teraz najlepsze oto co po wnikliwej lektorze faqu wynalazlem dotyczace opłaty za przeniesienie:
Kiedy i w jaki sposób pobierana jest opłata za przeniesienie numeru?

Opłata za przeniesienie numeru jest doliczana do najbliższej faktury (przedostatniej lub ostatniej).
a teraz kolejne:
Jestem w Orange - co mam zrobić, żeby przenieść numer do innego operatora?
.........Ureguluj wszystkie dotychczasowe zobowiązania wobec Orange oraz uiść opłatę za przeniesienie numeru. Zrób to najpóźniej 7 dni przed terminem odłączenia numeru w Orange.

czyli wedlug tego co jest tu napisane to sa to dane wykluczajace sie wzajemnie bo jezeli mialoby to byc przy ostatniej fakturze to jest to dobry tydzien po zakonczonym okresie rozliczeniowym. czyli co za tym idzie juz po zakonczeniu umowy. zaraz bedziecie pisac ze otrzymam druk wraz z potwierdzeniem to oczywiscie wiem tylko chodzilo mi o uwzglednienie blednych informacji. ps te potwierdzenie jest wysylane zwyklym czy poleconym listem??