• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #248418  autor: AxelVanTeese
 29 sty 2008, 22:35
Witam!
Krótko: Czy faktycznie w playu żądaja przy zawieraniu umowy zaświadczenia o zatrudnieniu na ich drukach? Bo mam na normlanym i nie wiem czy muszę zmieniać?

A i czy jak dam potwierdzenia wpłaty za prąd i telewizję z konta to da się podpisać umowę?

#248420  autor: Prometo
 29 sty 2008, 22:41
Tutaj masz wzór zaświadczenia o zatrudnieniu a tutaj wykaz dokumentów niezbędnych do zawarcia umowy.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#248421  autor: AxelVanTeese
 29 sty 2008, 22:43
Prometo, tak widziałem to. Ale nie wiem jak jest w praktyce ;] Czy to przestrzegają. A o potwierdzeniach z kont nic.

#248425  autor: skalarek
 29 sty 2008, 22:53
przestrzegają i to bardzo. mieli dużo odejść i wyłudzeń na początku to może dlatego. przyznam że to wręcz denerwujące i przypuszczam że odpycha wręcz klientów ale trzymają się tych zasad.. dane z rachunku i w dowodzie, adresy, muszą się zgadzać, a w przypadku zaświadczenia musi być numer telefonu do zakładu pracy - najlepiej zabrać ich druczek i tyle.

#248429  autor: AxelVanTeese
 29 sty 2008, 22:58
skalarek, a te potwierdzenia z konta wystarczą czy nie? Czy ma być sam rachunek np za telefon bez druczku, że zapłacony?

#248535  autor: yagi
 30 sty 2008, 19:07
AxelVanTeese pisze:a te potwierdzenia z konta wystarczą czy nie? Czy ma być sam rachunek np za telefon bez druczku, że zapłacony?
Rachunek + potwierdzenie przelewu z konta

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#248550  autor: tomko111
 30 sty 2008, 20:06
AxelVanTeese pisze:Witam!
Krótko: Czy faktycznie w playu żądaja przy zawieraniu umowy zaświadczenia o zatrudnieniu na ich drukach? Bo mam na normlanym i nie wiem czy muszę zmieniać?

A i czy jak dam potwierdzenia wpłaty za prąd i telewizję z konta to da się podpisać umowę?
Nie masz jakiejś wypukłej karty kredytowej? Ja przy braniu abonamentu pokazałem tylko taką kartę, Pan zeskanował i miałem już abonament i nie musiałem przynosić żadnych zaświadczeń, ani rachunków.
yagi pisze:Rachunek + potwierdzenie przelewu z konta
Ważne by była faktura, bądź rachunek na której widnieje napis, że masz saldo 0zł i nie masz żadnych zadłużeń.