• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #247481  autor: michu_
 25 sty 2008, 09:07
Witam !

Jestem nowym użytkownikiem tego forum i bardzo prosze o szybką pomoc !

Mam telefon na abonament w orange, miałem zaległe płatności mniej więcej po miesiącu przyszło wezwanie (przypomnienie) o uregulowanie długu, pod koniec grudnia zeszłego roku orange zablokowało mi zarówno połączenia wychodzące jak i przychodzące.Dnia 13.01.08r uregulowałem należności oraz przesłałem faksem potwierdzenie wpłaty, 15.01.08r pieniążki zostały zaksięgowane na koncie w orange, zadzwoniłem do BOK aby dowiedzieć się kiedy zostaną przywrócone usługi na mojej karcie, uprzejma pani o głosie anioła (której nazwiska niestety nie zapisałem) stwierdziła ze w ciagu 7dni od momentu zaksiegowania kaski.Aktualnie mija juz 10 dzien a karta dalej nie aktywna, dnia bodajze 16.01.08r dostałem pismo z podziekowaniem za wplate oraz informacja ze z dniem 16.01 wszystkie uslugi na mojej karcie zostały ponownie aktywowane.W zwiazku z powyzszym mam pare pytan:

1. Czy moge na tej podstawie wypowiedziec umowe bez konsekwencji finansowych?
2. Jak ewentualnie złożyć reklamacje i czy w reklamacvji moge zadac jako
zadoscuczynienia zerwania umowy bez zapłaty kary umownej?
3. jak wysoka jest kara umowna za zerwanie kontraktu na swiadczenie usług telekomunikacyjnych?(posiałem dgdzies umowe i regulamin)

Bardzo prosze o szybka pomoc !!! Z góry dziekuje !!!

#247612  autor: mike278
 25 sty 2008, 20:35
wyglada to trollowato. ale niech tam. ad1. nie ad2. nie ad3. kontakt z bok.

Execute the order 66.
 #247631  autor: Zajcef
 25 sty 2008, 22:12
michu_ pisze:Witam !

Jestem nowym użytkownikiem tego forum i bardzo prosze o szybką pomoc !

Mam telefon na abonament w orange, miałem zaległe płatności mniej więcej po miesiącu przyszło wezwanie (przypomnienie) o uregulowanie długu, pod koniec grudnia zeszłego roku orange zablokowało mi zarówno połączenia wychodzące jak i przychodzące.Dnia 13.01.08r uregulowałem należności oraz przesłałem faksem potwierdzenie wpłaty, 15.01.08r pieniążki zostały zaksięgowane na koncie w orange, zadzwoniłem do BOK aby dowiedzieć się kiedy zostaną przywrócone usługi na mojej karcie, uprzejma pani o głosie anioła (której nazwiska niestety nie zapisałem) stwierdziła ze w ciagu 7dni od momentu zaksiegowania kaski.Aktualnie mija juz 10 dzien a karta dalej nie aktywna, dnia bodajze 16.01.08r dostałem pismo z podziekowaniem za wplate oraz informacja ze z dniem 16.01 wszystkie uslugi na mojej karcie zostały ponownie aktywowane.W zwiazku z powyzszym mam pare pytan:

1. Czy moge na tej podstawie wypowiedziec umowe bez konsekwencji finansowych?
2. Jak ewentualnie złożyć reklamacje i czy w reklamacvji moge zadac jako
zadoscuczynienia zerwania umowy bez zapłaty kary umownej?
3. jak wysoka jest kara umowna za zerwanie kontraktu na swiadczenie usług telekomunikacyjnych?(posiałem dgdzies umowe i regulamin)

Bardzo prosze o szybka pomoc !!! Z góry dziekuje !!!
Troszke chaotycznie napisane. Sugeruje kontakt z BOK, ale przed tym krokiem wez wylacz i wlacz telefon, bo pewnie karta juz aktywna. Przy braku restartu karta nei zaloguje sie do sieci.

#254155  autor: eru22
 01 mar 2008, 13:52
Zajcef pisze:Troszke chaotycznie napisane. Sugeruje kontakt z BOK, ale przed tym krokiem wez wylacz i wlacz telefon, bo pewnie karta juz aktywna. Przy braku restartu karta nei zaloguje sie do sieci
dokładnie jak powyżej jeżeli nie zgłoś się do punktu Orange możliwe że będzie konieczna aktywacja po windykacji