• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #246863  autor: ZoZoL
 21 sty 2008, 18:25
witam. zamówiłem abonament w sieci PLUS. Chciałem aktywować „Pakietu na rozmowy 5 numerów w Plusie Taniej”. jednak kiedy wysłałem sms'a pod numer 8787 o treści: taniejS dostałem odpowiedź że nie moge skorzystać z usługi. potem wpisałem numery, do których miałem mieć darmowe minuty i ponownie wysłałem sms'a o treści: taniejS. znowu dostałem taką samą odpowiedź. co mam z tym fantem zrobić?

#246864  autor: Kaczy
 21 sty 2008, 18:28
Nowa umowa czy przedłużenie?
Bo jak przedłużenie to może jeszcze nie zmienili taryfy.

I sprawdź na umowie czy na pewno możesz włączyć ten pakiet. Nie raz widziałem podobne sytuacje, okazywało się, że ktoś miał zaznaczony darmowy numer.

...::: Made for loneliness :::...

#246923  autor: dechomenon
 21 sty 2008, 22:17
zgadzam się z Kaczym, często pojawiały się zonki z tymi pakietami, możesz też przedzwonić do bok-u tam od ręki Ci to uruchomią...jesli jest to zaznaczone w umowie

#246947  autor: biricchina
 22 sty 2008, 07:09
Może być też tak, że to się uruchomiło tylko system świruje i wysyła błędne odpowiedzi.
Często ostatnio dzwonią ludzie pod 2601 i mówią, że nie mogą tego uruchomić i dostają podobne komunikaty do Ciebie. Za to na koncie mają to już uruchomione.
Historia z darmowym numerem też jest wielce prawdopodobna.
Jeśli to ma być ten pakiet za 1zł to uruchomiłeś go sms taniejS pod 8787?
Jeśli tak to zadzwoń teraz pod 2601 i podaj numery (oni nie mają możliwości włączenia tego pakietu za 1zł, ale numery mogą dopisać). Albo spróbuj przez e-bok.

#246952  autor: Kaczy
 22 sty 2008, 08:19
biricchina pisze:Może być też tak, że to się uruchomiło tylko system świruje i wysyła błędne odpowiedzi
A to w sumie też racja. Nie raz widziałem takie sytuacje, że przychodziło info, że usługa nie może być aktywowana. Jednak po chwili sprawdzaliśmy czy usługa jest aktywna i przychodził sms z informacją, że usługa jest już aktywna.

Proponuje zajrzeć na eBOK, albo zadzwonić 2601.

...::: Made for loneliness :::...

#246966  autor: ZoZoL
 22 sty 2008, 09:52
jest to nowa umowa. czy numer 2601 jest bezpłatny czy ściągną mi kase za niego?

#246988  autor: Prometo
 22 sty 2008, 12:54
ZoZoL pisze:czy numer 2601 jest bezpłatny
Jest płatny.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl