• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #29612  autor: radeczko
 11 lis 2005, 10:06
Posiadam telefon na firmę oferta Firma 100 i dostaję faktury, moje pytanie jest następujące czy mogę migrować do oferty dla klientów indywidualnych? bo z paru powodów jest dla mnie bardziej atrakcyjna niż firmowa? Umowę podpisałem nie cały miesiąc temu. Czy wiecie coś o takiej możliwości, zaznaczam ze chciał bym nadal dostawać faktury na firmę.

Pozdrawiam Radeczko

#29614  autor: bigman
 11 lis 2005, 10:16
Teraz to juz za pozno. Miales tydzien czasu na wycofanie sie z umowy po podpisaniu i ew. zawarcie nowej.

#29617  autor: Aserto
 11 lis 2005, 10:39
Zadzwoń do bok i zapytaj czy zmiana jest możliwa.
Bigman o czym ty mówisz?

#29622  autor: bigman
 11 lis 2005, 11:12
Aserto pisze:Zadzwoń do bok i zapytaj czy zmiana jest możliwa.
Bigman o czym ty mówisz?
O odstapieniu od umowy. Nie pamietam juz ile jest na to czasu: albo tydzien albo 10 dni, liczac od dnia podpisania umowy. Nie moge sie tego doszukac, ostatni raz to sprawdzalem w umowie prawie rok temu (gdy kumpel aktywowal Jedna Idee).

Uzasadniajac moja poprzednia odpowiedz ze nie mozna przejsc do oferty abonamentowej Twoj Plan:

Regulamin promocji "Orange dla Firm":
http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/303/310636.pdf

par. 3, pkt. 5

#29736  autor: Aserto
 12 lis 2005, 09:51
Rzeczywiście jest możliwość odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni od jej podpisania, ale tylko gdy umowa zostanie zawarta poza lokalem przedsiębiorstwa.

#30650  autor: xlord
 16 lis 2005, 14:42
Nie chce tworzyc nowego tematu, wiec wbije sie w ten, bardzo podobny. Mam firmowy numer w planie Idea Firma 50 i wedlug oferty oficjalnej nie moge, go zmienic na Firma 50 (Orange). Ale jak sadze nie ma rzeczy niemozliwych. Czy ktos z Was przeprowadzil zmiane taryfy, ktora wedlug oferty jest zabroniona? Jak to zrobic najprosciej?

Pozdrawiam

#30657  autor: bigman
 16 lis 2005, 15:07
xlord pisze:Nie chce tworzyc nowego tematu, wiec wbije sie w ten, bardzo podobny. Mam firmowy numer w planie Idea Firma 50 i wedlug oferty oficjalnej nie moge, go zmienic na Firma 50 (Orange). Ale jak sadze nie ma rzeczy niemozliwych. Czy ktos z Was przeprowadzil zmiane taryfy, ktora wedlug oferty jest zabroniona? Jak to zrobic najprosciej?
Tu masz regulamin migracji ;)