Witam. Panowie przeszukałem wszystko co się tylko dało i nie znalazłem jak mogę aktywować pakiet 200 sms-ów za 5 złoty w taryfie Kubali. Chodzi mi o tą promocje: Plus Czy może mi ktoś pomóc ??
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
No nie próbowałem bo to koleżance próbuje zrobić. A czy to jest taka promocja że jak ją aktywuje to będą mi co miesiąc zabierać 10 zeta?? I co miesiac dawac nowe 200 sms-ów ?? Czy w kazdym miesiacu musze to od nowa aktywowac ?
Na pewno się da przez e-bok, ale można też pod 2601 albo osobiście w punkcie sprzedaży (salonie).
Co do zasad to tak jak piszesz - co miesiąc będą dodawać automatycznie te 200 SMSów i opłata będzie naliczana. Nie musisz aktywować za każdym razem, wystarczy raz.
Co do zasad to tak jak piszesz - co miesiąc będą dodawać automatycznie te 200 SMSów i opłata będzie naliczana. Nie musisz aktywować za każdym razem, wystarczy raz.
chłopaki ale mnie ten wątek mnie zastanowił, dlatego wszedłem na stronę Plusa bo coś pamiętałem, że można jeszcze komendą sms uruchomić ten pakiet i znalazłem
"Dodaj pluskod5 SMS" takiego sms'a wysyłamy pod bezpłatny numer 2601, chyba najszybciej i najłtawiej...
"Dodaj pluskod5 SMS" takiego sms'a wysyłamy pod bezpłatny numer 2601, chyba najszybciej i najłtawiej...