• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #244950  autor: Jedrker
 10 sty 2008, 14:50
Witam.
Z tego co się oriętuję, aby mieć możliwość między innymi wideorozmów, należy posiadać najnowszą kartę sim typu usim, czy jakoś tak "(nie znam się na tym)

Obecnie posiadam kartę SIM z przed prawie 7 lat, więc jak wiadomo, nie będę mógł korzystać z 3g przy tej starej karcie.
CZy operator wymieni mi starą kartę na nową za darmo, czy mam jeszcze płacić za wymianę kart sim ?

#244953  autor: Jedrker
 10 sty 2008, 15:04
dzięki za odp.
A powiedz mi jeszcze ile czekałeś na wymianę takowej karty sim ?
To jest sprawa załatwiana od ręki czy trwa trochę dłużej ?

#244960  autor: mariusz9a
 10 sty 2008, 16:08
Jedrker pisze: aby mieć możliwość między innymi wideorozmów, należy posiadać najnowszą kartę sim typu usim
Juz nie trzeba;) Tak było jeszcze z pół roku temu (albo i nawet dawniej). Teraz Orange umożliwia korzystanie z 3G na zwykłych kartach SIM.

#244969  autor: Jedrker
 10 sty 2008, 17:10
mariusz9a,
Czyli jak bym teraz chciał wymienić kartę sim na tą najnowszą, to wtedy już pobiorą mi opłatę prawda ?

#244977  autor: mike278
 10 sty 2008, 18:17
wysoce prawdopobne ze tak. wada kart typu usim w orange, jest to ze po wymianie sms za bardzo nie chca dzialac. nie wysyla i koniec. nie jest to regula bynajmniej ale bywa cos za czesto jak na blad statystyczny. :)

Execute the order 66.