mikage1 pisze:majkel2020 pisze:
no chodzi mi o to czy to przez dwa lata jest?? i czy poza tym ze nie dziala to w swieta to jest jeszcze jakis haczyk
przeczytaj jeszcze raz co napisałem wyżej, zajżyj też do opisu usługi w cenniku (
http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 631957.pdf ) pkt 2.3 (wskazane dni, 1200 minut)
- jak pisałem, mi zaoferowali na dwa lata, ale czy Tobie zaoferują - to musisz spytac konsultanta, - ja mogę tylko przypuszczać, że skoro mi zaoferowali na 2 lata przy abo 25 pln, to Tobie pewnie też zaoferują...
Nikt niczego nie musi proponować. Rzecz jest prosta: jeżeli podpisujesz umowę na dwa lata darmowe wieczory i weekendy masz przez dwa lata (wynika to wprost z regulaminu promocji "co za numer"). Gdybyś podpisał umowę na rok (ale ta opcja chyba nie jest dostępna przez orange.pl) darmowe wieczory i weekendy dostałbyś tylko na 6 miesięcy.
Wysokość zobowiązania nie ma tu żadnego znaczenia.
Usługę dostajesz w opcji za 60 zł. tzn., że masz 1200 min. do wykorzystania w orange i na stacjonarne codziennie od 20.00 do 9.00 oraz przez całą sobotę i niedzielę.
Usługa nie działa 24, 25, 26, 31 grudnia, 1 stycznia, w sobotę
poprzedzającą Wielkanoc oraz pierwszy i drugi dzień świąt wielkanocnych.
Innych "haczyków" nie ma.
Jeżeli nie potrzebujesz nowego tel. to jest to naprawdę dobra oferta.
Pozdrawiam.