• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #240469  autor: Darecky
 18 gru 2007, 23:17
Witam! Mam mixa w Orange za 30zł/msc. Z tego, co mi wiadomo, to można przejść na abonament z tego mixa. I prosiłbym o pomoc w wyborze taryfy, aby mieć jak najwięcej minut do wszystkich w Orange za abonament do max 40zł. Wiem, że będzie to trudne, ale zróbcie jakąś kombinację z tymi pakietami, żeby wyszło jak najwięcej i najtaniej się da :) Minuty do innych sieci mogą nie być uwzględnione.

Swoją drogą miałem przez chwilę Playa, ale to totalna pomyłka mimo dużych bonusów za przychodzące.

Umowa kończy mi się październik/listopad. Więc jeśli się da zerwać to zerwę i może wezmę coś na 12 miesięcy bez telefonu? Wtedy coś lepiej da się wykombinować? Pomóżcie...
Z góry dzięki za wszystkie odp.

DARQ

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#240478  autor: soul blade
 18 gru 2007, 23:51
czy to coś trudnego zajrzeć na www.orange.pl ?? na prawde to nie boli
ja jako abonent orange jestem zadowolony z ich ofert które mnie zadowalają i czekam na przedłużenie umowy gdzie ustale sobie :darmowy numer + wieczory i weekendy+ do wszystkich i na wszystko i... styknie ;)

a propo jeden pan w orange mówił mi że w PLAY można dzwonić na wybrany numer i obojetne do jakiej sieci choć kolo zaraz mówił że nie jest pewien na 100% więc czy jest tam taka możliwość ?

W jednym dniu można zyskać i wiele stracić

#240481  autor: Darecky
 18 gru 2007, 23:58
No własnie byłem na tej stronce i chyba na razie styknie mi mi Plan Na Rozmowy 35 + usługa Zatrzymaj czas po 2. minucie. Z tego co wyczytałem z regulaminu to 2 pierwsze minuty będą rozliczane z tych 90minut abonamentowych tak? Jeżeli tak, to spoko oferta za 44zł (35zł abo + 9zł usługa) by była.

[ Dodano: 2007-12-18, 23:59 ]
Ps: Nie boli, ale tych ofert w orange zrobiło się już za duzo. PS: Nie moge znależć na tej nowej stronce regulaminu migracji do taryfy Plan na Rozmowy :/

Obrazek

#240483  autor: hainasz
 19 gru 2007, 00:10
Pomyśl o ofercie "Co za numer". Oferta bez telefonu. W ramach oferty dostajesz podwójny pakiet kwotowy (np płacąc 35zł dostajesz 70zł do wszystkich), a do tego dostajesz Darmowe Wieczory i Weekendy (usługa warta 60zł, od 20 do 9:00 w powszednie i cały weekend za darmo w orange i na stacjonarne: rozmowy, MMSy i SMSy). Jeśli wybierzesz umowę na 12 ms., warunki specjalne będą obowiązywały 6ms (trochę lipa), przy umowie 24ms warunki będą obowiązywały przez 24 ms. To obecni najlepsza (moim zdaniem) oferta bez telefonu w Orange.
Pozdrawiam :-)

hainasz

#240484  autor: Darecky
 19 gru 2007, 00:13
A wiem, czytałem. Jednak:
umowa na 12m z lipa
umowa na 24m za długa

Czas 20-9 + weekendy... U mnie to trzeba by było od 15 :) np: 15-22 najlepiej + weekendy, dlatego myślę że PnR+Zatrzymaj czas po 2. minucie będzie spox, tylko mam nadzieję, że nie odwołają promocji :D :D

[ Dodano: 2007-12-19, 00:24 ]
Własnie przeczytałem że zmiana taryfy kosztuje 50zł! Ale zdzierstwo... Poczekam co będzie z tą zmianą regulaminu i jak coś to wezmę umowę jakąś na 12 mies bez tela to dostanę 50%więcej, chociaż to dobre... A nie wiecie czy można na rok wziąć umowę na Orange.pl bez telefonu i dostaje się bonusy, bo ja takiej opcji nie znalazłem dla Planu na rozmowy, a na NTP byo tylko na 24 miesiące??

Obrazek

#240485  autor: hainasz
 19 gru 2007, 00:37
Jeśli masz umowę do przedłużenia, to może lepiej przy niej zostać można dostać coś ciekawego, tylko trzeba wiedzieć u kogo. Jeśli interesuje Cię taka opcja to mogę pomóc w negocjacjach - w Poznaniu jeszcze nikomu ni pomogłem ;-)

hainasz

#240491  autor: Darecky
 19 gru 2007, 06:43
przedłużenie jakby co, to chyba wypadałoby na sierpień/wrzesień... Jak coś to zapamiętam i do Ciebie na PW :)

Obrazek

#241139  autor: Zajcef
 22 gru 2007, 06:03
DarQ pisze:A wiem, czytałem. Jednak:
umowa na 12m z lipa
umowa na 24m za długa

Czas 20-9 + weekendy... U mnie to trzeba by było od 15 :) np: 15-22 najlepiej + weekendy, dlatego myślę że PnR+Zatrzymaj czas po 2. minucie będzie spox, tylko mam nadzieję, że nie odwołają promocji :D :D

[ Dodano: 2007-12-19, 00:24 ]
Własnie przeczytałem że zmiana taryfy kosztuje 50zł! Ale zdzierstwo... Poczekam co będzie z tą zmianą regulaminu i jak coś to wezmę umowę jakąś na 12 mies bez tela to dostanę 50%więcej, chociaż to dobre... A nie wiecie czy można na rok wziąć umowę na Orange.pl bez telefonu i dostaje się bonusy, bo ja takiej opcji nie znalazłem dla Planu na rozmowy, a na NTP byo tylko na 24 miesiące??
Zmiana z mixa na plan na rozmowy jest bezplatna. Troszke stary regulamin na stronie z 27 lipca i chyba jeszcze tego nie ujeli. Na 100 % bezplatna.