• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #239849  autor: bora1410
 16 gru 2007, 13:02
Witam
Kiedy wchodzi nowa promocja badz plan taryfowy w Orange??. Konczy mi sie jedna umowa na abonament w Orange oraz chce z jednym numerem przejsc z karty na abonament. No i moje pytanie. Slyszalem ze w polowie stycznia pojawi sie w Orange nowa oferta. Moze ktos z lepiej poinformowanych osob potwierdzic czy to prawda? Czy moze w okresie noworocznym pojawia sie jakies ekstra oferty promocyjne. Umowa konczy mi sie 14 stycznia i nie wiem czy czekac na nowa oferte czy wchodzic w Plan Na Rozmowy.
A drugie pytanie, to czy przedluzajac umowe pod *400 da rade cos wynegocjowac dodatkowo dla numeru mojej dziewczyny, ktora chce wlasnie przejsc z karty na abonament?

#239850  autor: DamianZPabianic
 16 gru 2007, 13:07
bora1410, a co już ci proponowali?
Bo.
bora1410 pisze:Umowa konczy mi sie 14 stycznia
ja dostaję w plusie minimum miesiąc wcześniej nową ofertę.
Ostatnio było to 36 dni przed, a jeszcze wcześniej aż 62 dni.

#239865  autor: mikage1
 16 gru 2007, 13:24
bora1410- a patrzyłeś co ci mają do zaoferowania (on-line) albo pytałeś w salonie (oferta jest dostępna minimum 2 miesiące przed końcem umowy/

- przejrzyj sobie też wątek orange-przedłużenie umowy (w dziale oferta abonamentowa - na samej górze)

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#239868  autor: bora1410
 16 gru 2007, 13:27
DamianZPabianic pisze:bora1410, a co już ci proponowali?
Bo.
bora1410 pisze:Umowa konczy mi sie 14 stycznia
ja dostaję w plusie minimum miesiąc wcześniej nową ofertę.
Ostatnio było to 36 dni przed, a jeszcze wcześniej aż 62 dni.
Zaproponowana oferta nie wiele sie roznila od tej ktora jest dla nowych kientow w sklepie internetowym. Ale kobieta dzwonila tylko raz i nie mialem czasu z nia rozmawiac i negocjowac. Ale nie o tym mowa. Chcialem ulslyszec odpowiedzi na postawione pytania, a nie czy dostalem dobra czy tez zla oferte. Pozdrawiam.

#239890  autor: babeo
 16 gru 2007, 14:27
bora1410 pisze:Chcialem ulslyszec odpowiedzi na postawione pytania, a nie czy dostalem dobra czy tez zla oferte
bora1410 pisze:Kiedy wchodzi nowa promocja badz plan taryfowy w Orange??.
Takich info nie znajdziesz nigdzie miesiac wcześnej. Czytaj uważnie niusy na telepolis.pl

#240296  autor: bora1410
 18 gru 2007, 13:34
babeo pisze:
bora1410 pisze:Chcialem ulslyszec odpowiedzi na postawione pytania, a nie czy dostalem dobra czy tez zla oferte
bora1410 pisze:Kiedy wchodzi nowa promocja badz plan taryfowy w Orange??.
Takich info nie znajdziesz nigdzie miesiac wcześnej. Czytaj uważnie niusy na telepolis.pl
A nie jest tak ze jakis plan taryfowy w momencie wejscia jest z gory ustalany od kiedy trwa i do kiedy?? Czy naprawde nie wiadomo kiedy sie bedzie mozna spodziewac jakiejs nowej oferty abonamentowej w Orange??

#240301  autor: dechomenon
 18 gru 2007, 14:10
bora1410 pisze:Czy naprawde nie wiadomo kiedy sie bedzie mozna spodziewac jakiejs nowej oferty abonamentowej w Orange??
na prawdę nikt Ci nic nie powie...nawet pracownicy punktów dostają regulaminy dzień, dwa przed wejściem nowego planu, skąd Ty wiesz, że takie coś ma miejsce, iż orange bedzie zmieniał taryfy? nikt takich info Tobie nie sprzeda, jak wspomniał babeo na czytaj wiadomości na telepolis, jeśli się coś zmieni w orangutanie to na pewno będzie news o tym