Takie pytania są dziwne. Bo ilu użytkowników forum to bedzie tyle zdań za lub przeciw. Każda sieć ma swoje plusy i minusy. Ja już wielokrotnie wypowiadałęm się na temat Play, byłem nawet jechany za zbyt pochlebne opinie. Jestem w Play od połowy czerwca, do tej pory (odpukać) nie mam żadnych problemów z zasięgiem, zerwanymi połączeniami, złym naliczaniem MMS-ów itp. Może jestem wyjątkiem, nie wiem. Jednak jestem bardzo świadomym klienem, byłem już we wszystkich sieciach (zarówno abo jak i prepaid) i gdyby było coś nie tak na pewno bym nie pisał tego co piszę teraz. Jestem bardzo zadowlony z Play, dostałem zaj... telefon za 99 zł, ponieważ znajomych mam we wszyskich sieciach, to bardzo mi pasuje jednka stawka do wszyskich i do tego taka tania. Odbieram w miesiacu kilknaście rozmów powyżej 2 min., więc bonusowych min wych. też trochę zbieram.
Jest wiele wad które bym zmienił jak droga transmisja danych, czy nie przechodzenia pakietu złotówek, ale cóż nie ma sieci doskonałych. Dodam, że namówiłem już kilka osób na Play (łącznie z moją drugą połową) i nikt z nich nie narzeka, więc chyba nie jest tak źle.
Pozdrawiam