• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #237900  autor: Kolin
 07 gru 2007, 15:04
Witam. Mam zamiar wziąć sobie telefon na abonament na firmę. Chciałem to uczynić w firmie plus, lecz nie zauważyłem tam żadnych darmowych minut ani nic podobnego :/ Czy jest tak naprawdę ?? Abonament chce tak za ok 55zł. Więc znalazłem ofertę w orange dostaje tam 120 min darmowych do wszystkich sieci a abonament jest właśnie za 55 zł :) Sądzicie ze gdzie jest lepiej wziąść telefon na firmę w orange czy w plusie ?? Czy w plusie są jakieś darmowe minuty ?? Zależało by mi bardziej na plusie ponieważ wszyscy w mojej rodzinie mają z plusa :/

#237979  autor: Kaczy
 07 gru 2007, 20:27
Taryfy Elastyczne to pakiety kwotowe. Całość jest do wykorzystania na wszelkiego rodzaju usługi (tak jak w telefonach na kartę).
W abo Elastyczna 50 masz 61 zł do wykorzystania. Minuta do wszystkich sieci kosztuje 61 gr. Wychodzi więc 100 minut. Ale możesz sobie włączyć albo 10% zniżki do wszystkich sieci, albo 30% do Plusa i na stacjonarne lub 50% do całego Plusa.
Wtedy automatycznie za 61 zł masz więcej minut.
Dodatkowo możesz sobie właczyć Bezpłatną Piątkę. Do 5 numerów z Plusa dzwonisz za darmo. Opłata miesięczna to 6,10 zł za każdy numer.
Ewentualnie Kontakt Plus i wtedy możesz podać 30 numerów z Plusa bądź stacjonarnych i masz połączenia po 10 gr za minutę. Opłata miesięczna to 1 zł za kazdy numer.

...::: Made for loneliness :::...