Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
zgadzam siewaeren pisze:Uważam że wybór opa na podstawie programu lojalnościowego to głupota, ale to moja subiektywna opinia
Jak to działa jeśli chodzi o sim+ i Profit?mikage1 pisze: moze jeszcze jedno - zaletą Profitu jest to, że punkty można zbierać również w ofercie prepaid i ew podarować komuś kto ma abonament jakąś usługę za punkty (np. pakiet) i w drugą stronę - można doładować za punkty z numeru abo telefon pepaidowy
- w plusie punkty tylko w abo, mozna doładować sim+
Tylko niestety w Plusie nie można wykorzystywać części punktów na obniżenie ceny telefonów, musisz mieć strasznie dużo żeby dobry fon dostać w PWA za punkty, a w Erze możesz zbijać cene punktami a resztę dopłacać gotówką i to jest ogromna zaleta. Ja żeby dostać w810i musiałem mieć 18 800 punktów, a uwierzcie nie jest łatwo uzbierać tyle w 3 lata (po tym okresie punkty przepadają), a w erze można połowę zapłacić punktami a resztę za kasę. A wymiana punktów na telefon to jedyna rozsądna możliwość bo reszta dostępnych nagród to przeważnie badziewie za parę groszy:) Więc nie zgodzę się że PLUS wygrywagrzybekxl pisze:PLUS wygrywa!
W Proficie oczywiście jest taka możliwość, korzystałem z niej już 3 razyKazimierz55 pisze: A ja polecam Era Premia. Dlaczego? Przy przedłużeniu umowy i wyborze nowego aparatu jego cenę możemy "zbić" punktami Era Premia.
Taka mozliwosc jest jeszcze chyba w orange'owskim Proficie.
W Plusie nie slyszalem o takiej opcji, a uwazam, ze to najlepszy sposob na wykorzystanie punktów. Bo po co mi kubek, czy smycz Ery?