• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #232644  autor: bogdan85
 11 lis 2007, 09:43
Witam
Interesuje mnie abonament z jedną ofertą uniwersalną i darmowym numerem (minuty i sms-y), czy jest możliwość wzięcia takiego abonamentu bez telefonu? pewnie byłoby taniej niż z telefonem, ale w ogóle na stronie ERY nie widzę ofert bez telefonu.
Zawsze dają jeden albo nawet 2. Np 2 telefony, 2 oferty uniwersalne + 80 minut w sieci za 40zł. w takim razie jedna uniwersalna + numer w sieci, bez telefonu powinny być tańsze, a nawet jeśli byłyby za 40 to chętnie bym wziął.
Tylko pytanie czy można?

Alcatel OT301 ==> Nokia 3310 ==> Nokia 3510i ==> SE K550i ==> SE Elm ==> Nokia X2-00

#232648  autor: aga
 11 lis 2007, 10:08
Promocje "2 razy więcej" i "Telefoniczna okazja" są z telefonem. Jedynie "Taryfa Zero" jest bez telefonu, ale w tym przypadku nie masz darmowych minut, a płacisz tylko tyle ile wydzwonisz.

#232651  autor: gomez1982
 11 lis 2007, 10:23
Jeśli chodzi Ci o taryfy bez telefonu to jest taka możliwość zamiast telefonu dostaniesz pakiet minut.Tylko nie wiem czy do Ery czy do wszystkich sieci.Tak więc polecę Ci albo zadzwonić na infolinię albo przejść się do salonu.

#232656  autor: aga
 11 lis 2007, 10:40
Pakiet dodatkowych minut do Ery/stacjonarne dostaje sie na pewno w przypadku przeniesienia numeru z innej sieci. Wątpię czy przy rezygnacji z telefonu dostanie się dodatkowe minuty.

#232683  autor: gomez1982
 11 lis 2007, 11:51
Jak chodziłem rok temu i się pytałem o Abo bez telefonu to mi jakoś chcieli dać pakiet minut do każdego miesiąca do każdej sieci tak wiec dają i proszę nie podważaj mojego zdania które bazuje na własnym doświadczeniu.Oczywiście taki fakt mógł się zmienić ale takie rzeczy można uzgadniać w salonie bo na stronie nic nie ma.