• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #227770  autor: bakmaku
 17 paź 2007, 16:09
Zapytam krotko:

Play 70 czy Kubala 75 a może karta w play

jesli abonament to jaki telefon?
Co radzicie?

pytalem w salonie play o motorole v6maxx powiedziano mi ze telefonu nie ma juz 2 miesiace nigdzie! a wlasnie jego cena spadla.

zastanawiam sie nad v3xx, v6max, nokia e50 ewentualnie k550i

ogolnie wiecej wysylam smsow niz dzwonie mialem juz kiedys v3 zwykla i bardzo milo ja wspominam nie chce telefonu ktory bedzie mi trzeszczeć, istotne jest tez zeby telefon byl szybki i sprawny

#227771  autor: mariusz9a
 17 paź 2007, 16:13
Chyba kilka postów niżej już założyłeś podobny temat. Po co dublujesz?

#227773  autor: bakmaku
 17 paź 2007, 16:17
chyba tak, ale nikt mi nic nie odpisuje dlatego zmienilem forme zapytania, skasowac poprzedni temat ?

#227856  autor: gm
 17 paź 2007, 20:45
Moim zdaniem jeżeli chodzi o usługi to polecam Play na kartę i w miarę duże zasilenia. Przy zasileniu raz na 2 miesiące kwotą 150 pln, czyli wg Twoich możliwości, miesięcznie będziesz miał aż 150 pln do wszystkich i co najważniejsze za 10 pln na miesiąc pakiet 1000 smsów/mmsów do wszystkich sieci. Gorzej sprawa będzie się miała, przy tym rozwiązaniu, z zakupem telefonu. Po prostu będzie on droższy niż w ofercie z abonamentem. Ale pamiętaj, nie będziesz zobowiązany dwuletnią umową.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#227907  autor: bakmaku
 17 paź 2007, 23:30
no tak ale jednak jednorazowy wydatek na telefon to jest cos nieprzyjemnego dlatego sie zastanawiam nad najlepsza opcja bo z 1 strony to sie jednak az tyle nie smsuje i 1000 smsow to jest w przeliczeniu duzo minut, w ogole to bez sensu ze abonenci muszza utrzymywac telefony na karte czlowiek placi 75 zl wysle sobie 600 smsow a na karcie zaplacilby 6 zl
a jaki telefon ?
 #228182  autor: antic
 19 paź 2007, 16:50
bakmaku pisze:Zapytam krotko:

Play 70 czy Kubala 75 a może karta w play

jesli abonament to jaki telefon?
Co radzicie?

pytalem w salonie play o motorole v6maxx powiedziano mi ze telefonu nie ma juz 2 miesiace nigdzie! a wlasnie jego cena spadla.

jeśli chcesz V6 to w MM w Zabrzu są jeszcze dwie sztuki...