Witam. Chciałem się was poradzić w sprawie wyboru abonamentu.Rozważam Taryfe Kubali 25 zł i Play Lajt za 30 zł.Orange jest dość drogie , a Era odpada.Minusem Playa jest opłata 50 zł na dzieńdobry oraz to , że nie przechodzą minuty na kolejne miesiące.Natomiast mają bardzo małe stawki i tanie telefony.Natomiast Plus ma przechodzenie minut , ale jak policzyć to większe stawki i droższe telefony? Jak myślicie co będzie lepszym wyborem? Jeśli chodzi o abonament to do 30 zł.Jeśli telefon to max 200 zł i powinien mieć odt.MP3,slot na pamięć z tych ważniejszych rzeczy.Z góry dziękuję za porady.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Po czym wnioskujesz, że Orange drogie? No ale dobra, zostawiamy to, nie czepiam się, każdy ma inne zdanie. Jeśli masz bardzo dużo znajomych w Plusie to oczywiste, że lepszym wyborem będzie Kubali 25 + jakieś dodatkowe minuty do Plusa przez 6 miesięcy gratis. Jeśli zależy ci na telefonie i płaskiej stawce to Play, chociaż nie wiem, czy mają takie rewelacyjne aparaty w ofercie przy tym abonamencie. Powinna być jeszcze promocja na LG KU800 za 1 zł, ale nie jestem pewien.
Stawki najwyższe z całej trójki i bardzo drogie aparaty.Mulder pisze:Po czym wnioskujesz, że Orange drogie?
Niestety nie.Mulder pisze:Jeśli masz bardzo dużo znajomych w Plusie to oczywiste, że lepszym wyborem będzie Kubali 25 + jakieś dodatkowe minuty do Plusa przez 6 miesięcy gratis.
W stosunku do innych operatorów są tanio , a stawki też dobre.Tyle nie wiem jak z tymi minutami będzie, bo nie chcę ich tracić.Mulder pisze: Jeśli zależy ci na telefonie i płaskiej stawce to Play, chociaż nie wiem, czy mają takie rewelacyjne aparaty w ofercie przy tym abonamencie. Powinna być jeszcze promocja na LG KU800 za 1 zł, ale nie jestem pewien.
Każdy ma inny punkt widzenia.Stawki najwyższe z całej trójki i bardzo drogie aparaty.
No to się nie zastanawiaj. Minuty chyba nie przechodzą. Dla pewności poczytaj regulamin.Mulder napisał/a:
Jeśli masz bardzo dużo znajomych w Plusie to oczywiste, że lepszym wyborem będzie Kubali 25 + jakieś dodatkowe minuty do Plusa przez 6 miesięcy gratis.
Niestety nie.
no ale powiem Ci ze w Plusie też jest aktywacja 49zł przyjdzie z pierwszym rachunkiem!pawko5 pisze:.Minusem Playa jest opłata 50 zł na dzieńdobry oraz to , że nie przechodzą minuty na kolejne miesiące
Jezeli wykonujesz wiekszosc polaczen do roznych sieci i zalezy ci na telefonie to wybierz Play, a jezeli do Plusa i telefon nie jest dla ciebie priorytetem do wybierz Plus
No to nad czym tu jeszcze myśleć? Play jest lepsza ofertą dla Ciebie skoro nie masz znajomych w Plusie.pawko5 pisze:Mulder napisał/a:
Jeśli masz bardzo dużo znajomych w Plusie to oczywiste, że lepszym wyborem będzie Kubali 25 + jakieś dodatkowe minuty do Plusa przez 6 miesięcy gratis.
Niestety nie.
ale jak masz znajomych w orange to jest ok co do telefonow to sie zgodze dlatego warto wziac na raty w sklepie a u operatora same uslugi-teraz w orange bez telefonu daja 100% wiecej minut i wieczory i weekendy gratis wiec nie jest tak zlepawko5 pisze:Stawki najwyższe z całej trójki i bardzo drogie aparaty