• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #218848  autor: gilbert3
 04 wrz 2007, 21:27
Witam serdecznie

Nie mogę znaleźć w e-boku linku uruchamiającego iPlus60 na telefonie abonamentowym. Czyżby nie było to już możliwe?

#218882  autor: dechomenon
 04 wrz 2007, 22:34
jest to możliwe jak najbardziej i masz tutaj podane wszystkie możliwości jak to uaktywnić..klik
tylko nie wiem czemu u Ciebie na E-boku nie było tego...ale możesz wysłać sms jak widzisz na załączonym linku..i też nie ma problemu albo dzwoń do DOK jak chcesz tak uruchamiasz!

pozdrawiam
dechomenon

#218884  autor: Kaczy
 04 wrz 2007, 22:35
Czyżby nie było to już możliwe?
Ogólnie jest możliwe. Ale czy przez e-bok to nie wiem. Jednak powinno być. Jak nie widać w e-boku to zawsze możesz zadzwonic pod 2601 lub udać się do salonu Plusa :)

...::: Made for loneliness :::...

#218915  autor: dechomenon
 04 wrz 2007, 23:48
Kaczy pisze:
Czyżby nie było to już możliwe?
Ogólnie jest możliwe. Ale czy przez e-bok to nie wiem. Jednak powinno być. Jak nie widać w e-boku to zawsze możesz zadzwonic pod 2601 lub udać się do salonu Plusa :)
a udać się do salonu Plusa jest najbardziej czasochłonne i najmniej opłacalne dla pracowników ehhehe :P lepiej przyjść z chęcią podpisania aktywacji:P

#218928  autor: homzik
 05 wrz 2007, 00:49
jest chyba w uslugach dla telefonu, tam gdzie swojaki itp :)

#218949  autor: bard
 05 wrz 2007, 09:36
Cos namieszali jakos niedawno w ebok-u i nie ma tej opcji... kiedys byla bo kilka razy wlaczalem i wylaczalem w miare potrzeb... z tego co widze na stronie iplus-a mozesz wlaczyc w inny sposob "wysyłając SMS na numer 2601, o treści: Dodaj ***** iPlus (w miejsce gwiazdek należy wstawić swój PlusKod)"

#221462  autor: gilbert3
 17 wrz 2007, 07:23
bard pisze:Cos namieszali jakos niedawno w ebok-u i nie ma tej opcji... kiedys byla bo kilka razy wlaczalem i wylaczalem w miare potrzeb... z tego co widze na stronie iplus-a mozesz wlaczyc w inny sposob "wysyłając SMS na numer 2601, o treści: Dodaj ***** iPlus (w miejsce gwiazdek należy wstawić swój PlusKod)"
Wstyd się przyznać, ale chyba przeze mnie to usunęli :lol: . Włączyłem tą usługę przez e-bok i przyszedł sms, że usługa jest aktywowana. Niestety była aktywna dopiero po północy, a ja do północy natrzepałem z 5MB.
Złożyłem reklamację i została rozpatrzona pozytywnie, skutkiem czego jest zapewne usunięcie tej opcji z e-boku. :mrgreen:

#222221  autor: bard
 21 wrz 2007, 09:47
UWAGA! Naprawili :) Wlasnie zauwazylem w eboku, ze jest juz opcja wlaczenia iPlusa - uslugi i ustawienia/uslugi i ustawienia dla telefonu :-D