• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #218641  autor: kubako
 04 wrz 2007, 13:12
Witam,
jestem zainteresowany aktywowaniem nowego numeru korzystając z TEJ promocji. Z tego co widzę, jest ona ograniczona czasowo. Szkopuł w tym, że tej aktywacji chciałbym dokonać dopiero pod koniec października. Sądzicie, że za miesiąc, półtora będzie nadal taka możliwość na tak atrakcyjnych zasadach (umowa na 12 miesięcy, abonament 6x1zł. + 6x30zł.)?

#218645  autor: JacekS
 04 wrz 2007, 13:20
Jest tam napisane ze jest to promocja ograniczona czasowo, wiec jest prawdobodobienstwo pod koniec pazdziernika nie bedzie juz dostepna. Ale sprobouj skontaktowac sie z biurem obslugi klienta moze oni ci udziela informacji na temat do kiedy jest ta promocja

#218652  autor: maniek
 04 wrz 2007, 13:52
To chyba jakas nowa promocja niezle :wink:

#218790  autor: Mumineq
 04 wrz 2007, 20:04
Z tego co ja wiem, to z tej promocji mogą skorzystać tylko abonenci, którzy podpisują aneks przedłużający umowę z PTC. Jest określony czas przez jaki od podpisania aneksu można wziąć kolejną aktywacje na tych warunkach - nie jestem pewien, ale w poprzedniej było to chyba 2 tyg albo 10 dni. A dla tej promocji regulaminu nie widziałem więc nie wiem. Inne są warunki gdy przedłużasz umowę z wymianą telefonu a inne bez telefonu. I tym końcem października to może promocja będzie, ale czy będziesz mógł z niej skorzystać to zależy od tego kiedy podpiszesz aneks.

#218950  autor: [email protected]
 05 wrz 2007, 09:48
jest to promocja dla osob podpisujacych aneks, moga wtedy wziasc nowa aktywacje na 12 mc bez telefonu na takich warunkach, znajac zycie to skonczy sie w pazdzierniku tak jak dotychczasowe promocje

#218991  autor: kubako
 05 wrz 2007, 12:44
Oto jakią odpowiedź otrzymałem od BOK:
W odpowiedzi na przesłaną korespondencję uprzejmie wyjaśniam, że Oferta, o której Pan wspomina w swojej korespondencji obowiązuje do dnia 15.01.2008
Z oferty może Pan skorzystać w autoryzowanym punkcie sprzedaży sieci Era, w salonie lub sklepie firmowym sieci Era.
W celu skorzystania z Oferty powinien Pan przedstawić dowód osobisty oraz oryginał Aneksu do Umowy o Świadczenie Usług Telekomunikacyjnych w terminie nie późniejszym niż 10 dni od daty jego podpisania.

W związku z tym może Pan skorzystać z przedłużenia umowy przez serwis I-BOA a następnie w ww. terminie udać się do punktu celem zawarcia nowej umowy.

Opłaty naliczane są od momentu zawarcia Umowy o Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych, nie ma możliwości zawarcia umowy wcześniej a rozpoczęcia Świadczenia Usług w terminie późniejszym.

Mam nadzieję, że przekazane informację okażą się pomocne.

z pozdrowieniami

xx xxx
konsultant ds. korespondencji
A więc w skrócie: promocja trwa do 15.01.2008, a umowę na nowy numer trzeba podpisać w ciągu 10 dni od podpisania aneksu.