Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
dzięki za odpowiedź a może wiesz w końcu czy to można zmieniać pakiety w tej ofercie czy nie?MarCjaho pisze:Tak, dobrze to rozumiesz.
Wystarczy zajrzeć do REGULAMINU - jasno z niego wynika, że nie możnazy w tej promocji można zmienić Ofertę uniwersalną na Ofertę z przyjacielem?
Jestem w trakcie negocjacji właśnie przy dwóch pakietach. Zobaczę co mi odpiszą to się podzielę informacjąkubako pisze:Wystarczy zajrzeć do REGULAMINU - jasno z niego wynika, że nie możnazy w tej promocji można zmienić Ofertę uniwersalną na Ofertę z przyjacielem?Przy dwóch pakietach, to nawet stali abonenci nie mogą zamienić oferty uniwersalnej na ofertę z przyjacielem
Ale ja nie rozumiem do końca o co Ci chodzi. POodpisałeś rok temu umowę i na ile jest ta umowa? Na rok czy na dwa lata? Jeśli na dwa lata to czemu piszesz o promocji "Telefoniczna okazja" - przecież nie możesz tak po prostu sobie zmienić promocji... No chyba, że chcesz podpisać nową umowę kożystającz tejże promocji - wtedy sprawa wygląda inaczej. Ale nawet w takim wypadku nie wydaje mi się, żeby była możliwość zmiany OU na OZP - taka zmiana jest możliwa dla stałych abonentów dopiero przy wybraniu trzech pakietów...poko pisze:Regulamin czytałem i dla mnie to jasno nie wynika.
Punkt 4d dopuszcza zmianę Oferty.
Czyli wszystko jasne - wątpię żebyś mógł zamienić OU na OZP gdyż jak już wspomniałem nawet stali abonenci mogą to zrobić dopiero przy trzech pakietach. Ale spróbuj - może uda Ci się wynegocjować. Generalnie jeśli byłaby taka możliwość, to ujęte byłoby to w regulaminie - np. w ofercie dla stałych abonentów jest to jasno określone:poko pisze:Po prostu interesuje mnie kolejna aktywacja. Chciałbym, żeby zawierała dwie rzeczy: darmowy numer + nowy telefon. Stąd moje pytanie czy mogę zmienić ofertę.
W cennikach Era Nowy Komfort OU, OTWS czy OZP kosztują tyle samo, 30 zł.
Dziękuję i pozdrawiam
W regulaminie promocji o której piszesz nawet się o tym nie wspomina...Abonent otrzymuje prawo do zmiany wybranych Ofert już w kolejnym Cyklu rozliczeniowym, a jeśli nastąpi ona nie później niż w okresie 60 dni licząc od dnia zawarcia Aneksu, przy takiej zmianie, Abonent zachowa promocyjny upust od każdej nowej oferty, nawet jeśli ich łączna liczba będzie wyższa od wybranej w chwili realizacji Aneksu. Upust na Ofertę zostanie zachowany w przypadku zmiany Oferty uniwersalnej na Ofertę Taniej w sieci, Ofertę multimedialną, Ofertę z Przyjacielem lub Ofertę blueconnect w telefonie. Zmiana oznacza również aktywację dodatkowej Oferty do Ofert wybranych w momencie podpisywania Aneksu. W przypadku zmiany Oferty Uniwersalnej na inne oferty niż wcześniej wymienione promocyjny upust przysługujący na Ofertę uniwersalną zostanie wykasowany. Wymiana Oferty uniwersalnej na Ofertę z przyjacielem i Ofertę blueconnect w telefonie nie jest dostępna dla Klientów, którzy podpisali Aneks wybierając Zestaw składający się z 1 lub 2 Ofert uniwersalnych.
Kolega Kubako na szczęście dla nas się mylipoko pisze:W obecnie obowiązującej ofercie dla stałych abonentów jest tak jak piszesz. Ja mam dwie oferty i mogę jedną z nich zmienić na OZP kosztem utraty zniżki, tyle że aneks podpisywałem wczęsniej.
Po prostu interesuje mnie kolejna aktywacja. Chciałbym, żeby zawierała dwie rzeczy: darmowy numer + nowy telefon. Stąd moje pytanie czy mogę zmienić ofertę.
W cennikach Era Nowy Komfort OU, OTWS czy OZP kosztują tyle samo, 30 zł.
Dziękuję i pozdrawiam