• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #214454  autor: rtoip10
 21 sie 2007, 19:55
Witam
Czy jest możliwość przejścia z abonamentu Jedna idea 50 do Nowy twój Mix z zobowiązaniem 50 zł podczas trwania umowy na czas określony. Pytałem w salonie i tam powiedziano mi że można ale tylko dzwoniąc pod *100, ale gdy tam zadzwoniłem konsulant poinformował mnie że można ale dopiero po wygaśnięciu obecnie mnie obowiązującej umowy. Czy ktoś z Was przechodził i czy wogóle jest taka możliwość

#214462  autor: Aserto
 21 sie 2007, 20:07
Z abonamentu możesz przejść na mixa tylko jeśli masz umowę na czas nieokreślony.

#214463  autor: Btk_Tomas
 21 sie 2007, 20:07
Tylko po wygaśnięciu umowy.

#214486  autor: Irek
 21 sie 2007, 21:09
Aserto pisze:Z abonamentu możesz przejść na mixa tylko jeśli masz umowę na czas nieokreślony.
Lub też jeśli podpisałeś w pierwszej kolejności umowę w mixie, przeniosłeś się na abo i teraz znów chcesz wrócić do mixa.

"And one more thing..."

#214606  autor: Zajcef
 22 sie 2007, 09:58
IreQ pisze:
Aserto pisze:Z abonamentu możesz przejść na mixa tylko jeśli masz umowę na czas nieokreślony.
Lub też jeśli podpisałeś w pierwszej kolejności umowę w mixie, przeniosłeś się na abo i teraz znów chcesz wrócić do mixa.
Zmiana z mixa na abo podczas trwania umowy promocyjna w druga strone tylko po koncu promocyjnej.