• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #213954  autor: raver4s
 20 sie 2007, 12:55
Mam pytanie: otoz na stronie ery znalazlem taka opcje ze w abo 35zl dostaje 40 min i 50mb (ale jest to okreslane jako blueconnect w telefonie, nie jako internet) I jezeli chce miec inny telefon niz mi proponuja (czyli nie z ery), ktory nie posiada blueconnecta to normalnie za kozystanie z neta bedzie mi schodzic z tych 50 mb czy nie?

#213956  autor: DD7
 20 sie 2007, 13:00
raver4s pisze:I jezeli chce miec inny telefon niz mi proponuja (czyli nie z ery), ktory nie posiada blueconnecta to normalnie za kozystanie z neta bedzie mi schodzic z tych 50 mb czy nie?
Tak, możesz korzystać z "paczkowanego" internetu na każdym telefonie i będzie normalnie schodziła kasa. :)

EDIT:

Telefon jako model telefonu nie musisz mieć z Ery, ale numer musisz mieć w Erze :D
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 13:15 przez DD7, łącznie zmieniany 1 raz.

#213959  autor: Prometo
 20 sie 2007, 13:06
raver4s, wystarczy jak zainstalujesz inną przeglądarkę internetową np. Opera mini i za korzystanie z internetu będzie Ci schodziło z pakietu 50 MB.
raver4s pisze:I jezeli chce miec inny telefon niz mi proponuja (czyli nie z ery),
Telefon musisz mieć w Erze.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#213965  autor: raver4s
 20 sie 2007, 13:21
Prometo pisze:Telefon musisz mieć w Erze.
No tak tak w erze ale nie tan co daja i bez blueconnectu.

Czyli instaluje np opere mini i wszystko ladnie chodzi. Dobra dzieki za info.

#213973  autor: Prometo
 20 sie 2007, 13:51
raver4s pisze:No tak tak w erze ale nie tan co daja i bez blueconnectu.
Nie rozumiem Cię. Napisz jeszcze raz.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#214026  autor: przemek910
 20 sie 2007, 16:14
raver4s pisze:Prometo napisał/a:
Telefon musisz mieć w Erze.

Telefon możęsz mieć jaki Ci się tylko podoba ;) Byle by wspierał transmisję danych i miał JAVĘ. To wystraczy by korzystać z paczki 50 MB nazwanych dumnie przez Erę "blueconnect w telefonie" ;)
Prometo pisze:raver4s napisał/a:

Nie rozumiem Cię. Napisz jeszcze raz.
" No tak tak w Erze (chodzi o telefon w Erze) ale nie ten co dają(czyli nie wybiera sobie z puli telefonów dostępnych w tej promocji) i bez blueconnectu (bez przęglądarki blueconnect)." Rozumiesz już? :)

[ Dodano: 2007-08-20, 16:16 ]
raver4s pisze:Czyli instaluje np opere mini i wszystko ladnie chodzi.
Dokładnie, a ja polecam wersję Opera Mini 2.0 MOD ENG - wg mnie najlepsza z dostępnych wersji. ;)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#214046  autor: raver4s
 20 sie 2007, 17:22
Dzieki za rady. A z tym w ze w erze ale bez blueconnectu to kin dobrze wytlumaczyl o co mi chodzilo.
 #217591  autor: AGC
 31 sie 2007, 15:36
Zadałem takie pytanie BOA, oddzwonili i powiedzieli, że nie ma żadnych limitów.
Wy natomiast piszecie, że jest limit 50 MB.
Więc jak to w końcu jest?

#217600  autor: przemek910
 31 sie 2007, 16:26
Dostajesz paczkę 50 MB, po wykrozystaniu jej możesz dalej korzystać z BC, tyle, że za transmisję płacisz dalej... A my sobie limitem nazwaliśmy owe 50 MB...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...