• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #210198  autor: pawciak
 07 sie 2007, 18:18
Mam pytanie, no niby mam przejść na abonament do Ery ale nie jestem jeszcze co do tego w 100% przekonany. Szukam czegoś z abonamentem do 30 zł. Ważne jednak żeby była opcja jakiś darmowych minut ( albo na nr Ery albo stacjonarny ) | darmowych połączeń w konkretnych godzinach. Co polecacie? Bo kurde niby mam ta karte teraz w taktaku ale z racji ze sie wyprowadzam to chce miec kontakt z 1 osoba dosc czesty. Owa osoba ma nr w erze zarejestrowany i w sumie już mi jedno czy na kom bede do niej dzwonic czy stacjonarny. Chciałbym też jakiś fonik sobie do tego abonamentu wziąść ale taki w miare logiczny, of kors dopłacę sobie ;] Pozdrawiam

#210201  autor: D@m1@n
 07 sie 2007, 18:28
wejdz na ery strony i tam poszukaj telefoniku potem wybiesz sobie oferte np.
http://www.sklep.era.pl/shop/eshop_phon ... 1&prod=111
tam musisz poszukac masz tam np. 300 min do ery 120 min do wszystkich sieci w abonamencie 45 zł... albo # 40 minut do wszystkich sieci wymienialne na 160 SMS'ów
# Pakiet 500 minut extra do wykorzystania do sieci Era i na telefony stacjonarne.
# Abonament miesięczny 35 zł
# Umowa na 24 miesięcy
ale tak sie tego nie napisze musisz naprawde tam poszperac .,....

[ Dodano: 2007-08-07, 18:29 ]
ja bym polecił przejsc do ery.....

"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Bądźcie cierpliwi, a znajdziecie rozwiązanie!