• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #197230  autor: janvier
 28 cze 2007, 21:38
Witam
To mój pierwszy post na tym forum więc z góry przepraszam za popełnione błędy:P(jezeli sie zdarzą:P)
Pod koniec sierpnia konczy mi sie umowa w Orange( 3 nr tel). Oferta jaką mi narazie przedstawiono niczym nie odbiega od zwykłej standardowej oferty dla nowych klientow jaką znalazłem na ich stronie(btw-po 5 latach bycia ich klientem mogli by sie bardziej postarac).
w zwiazku z tym chyba skorzystam z ofert Ery-Nowy Pakiet Biznes 70 + promocja "Wyższa w cenie niższej''(dla kazdego nr). Telofony jakie zostaly wybrane to Nokia 6288(351,36zl), Nokia 6300(180,56zl) (a nad trzecim jeszcze sie koleżanka zastanawia:P)
Moje pytanie jest nastepujące: czy mogę liczyć na obniżkę ceny telefonów chociaż w wysokości opłaty jaką poniosę za przejście do Ery z Orange, ewentualnie jakieś dodatkowe minuty(wiem ze Plus cos takiego daje)??
(Oferta Plusa zbytnio mnie nie zainteresowała a w Playu jeszce nie byłem)
Z gory dziękuje za info

Poprawiłem temat. Używaj czasem polskich znaków i pamiętaj o dokładnym tytułowaniu Tematu. Castagnet.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2007, 10:05 przez janvier, łącznie zmieniany 1 raz.

#197345  autor: krystian1022
 29 cze 2007, 12:38
patrzyłem na taryfach biznesowych i chyba nie ma żadnych dodatkowych minut za przejście do ery,ale zadzwoń sobie jak masz stacjonarkę na 801 202 602(0,35 zł za połączenie) i tam ci wszystko powiedzą,
pozdr

#197426  autor: marcinb
 29 cze 2007, 17:59
Lekko off topic: Może już nie jesteś zainteresowany pozostaniem w Orange ale warto powalczyć o ofertę utrzymaniową. Na początku zawsze są b. słabe propozycje, można dużo więcej uzyskać przy odpowiednich negocjacjach z konsultantami na *400.
Jest kilka wątków poświęconych tej kwestii na tym forum...

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.