• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #185434  autor: Drac
 21 maja 2007, 22:28
Witam,
mam pytanie jaka jest najtańsza opcja posiadania numeru w Plusie? Będzie to numer na który tylko będę dzwonił w ramach dodanych godzin do swojaków więc koszty połączeń wychodzących/ilość minut etc są nieistotne. Ważne by miesięczny koszt utrzymania był jak najniższy.

Znalazłem ofertę Superkartę10 ( 10PLN miesięcznie plus 16 PLN za aktywację) - czy jest coś tańszego? Czy taniej już się nie da :-)

#185435  autor: Kaczy
 21 maja 2007, 22:30
Drac pisze:16 PLN za aktywację
15 PLN :)
Drac pisze:czy jest coś tańszego? Czy taniej już się nie da
Taniej się nie da :)

...::: Made for loneliness :::...

#185440  autor: Drac
 21 maja 2007, 22:37
Kaczy a czy to można wszędzie podpisać? Czy trzeba się fatygować do Salonu Firmowego?

#185443  autor: Kaczy
 21 maja 2007, 22:42
Wszedzie. To jest oferta dla rynku masowego. Wystarczy, że weźmiesz 2. dokumenty tożsamości + (jeśli osoba, na którą będzie podpisywana umowa nie jest abonenentem Plusa) zaśw. o zatrudnieniu.

...::: Made for loneliness :::...

#185488  autor: pyp
 22 maja 2007, 11:48
Drac pisze:Znalazłem ofertę Superkartę10 ( 10PLN miesięcznie plus 16 PLN za aktywację) - czy jest coś tańszego? Czy taniej już się nie da
Jest to najlpesza oferta, jeżeli rozmowy i sms`y sa dla ciebie nieistotne... Lepiej niz jakikolwiek pre-paid.

Pozdrawiam - pYp