Wiem, jak porównać oferty kompleksowo i jakąś już dostałem (-50zł brutto od cennika telefonów), tylko chciałem wiedzieć czy ktoś dostał coś ciekawszego.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Robicie podchody do playa z tym 30 Gb za 30 zł. We flexie możecie to dostać od ręki bez proszenia. O co ta gra. Sam byłem w play 12 lat od 5 miesięcy jestem we flex i jestem mega zadowolony, brak problemu z zasięgiem wifi calling volte wszystko bez problemu.
@daro33
Ale niektórzy może nie chcą zmieniać operatora to raz, a może ktoś u siebie nie ma zasięgu Orange. Nie wszystko jest tak samo dobre dla wszystkich.
Ale niektórzy może nie chcą zmieniać operatora to raz, a może ktoś u siebie nie ma zasięgu Orange. Nie wszystko jest tak samo dobre dla wszystkich.
@iphoneski
Ależ ja to doskonale rozumiem i nikomu nie proponuję operatora który nie ma zasięgu, chodzi o sam fakt ze play już dawno przestał dbać o swoich stałych abonentów
Ależ ja to doskonale rozumiem i nikomu nie proponuję operatora który nie ma zasięgu, chodzi o sam fakt ze play już dawno przestał dbać o swoich stałych abonentów
Ja opuściłem abo w Play w listopadzie 2019 właśnie dla zasady, że Play nie dba o stałych klientów. Orange Flex dobrze działał... do czasu. Uciekający zasięg, zepsuta apka, niedziałające usługi podstawowe. Dlatego powróciłem z podkulonym ogonem do Play, tym razem na kartę. Mam zasięg. Net jest delikatnie wolniejszy, ale działa jak należy. Działają kluczowe dla mnie usługi. Mam lepszą jakość połączeń (VoLTE). Bo nie wiąże mnie umowa, zawsze mogę zmienić ofertę. Bez łaski mogę włączyć wolność abonamentu w opcji na kartę, czyli pełny no-limit + net bez limitu GB (oferty abonamentowe dla stałych klientów blokują neta po wyczerpaniu gigabajtów). Wiem, były w prepaidzie podwyżki, ale dostajesz w zamian więcej, niż w abonamencie, gdyż są promocje i korzyści z doładowań konta.

Dzięki panowie za cynk. Dzisiaj udało się aktywować aneks do umowy w Ofercie Promocyjnej RePlay SOLO PLAY S II Premium 20 GB. A miesiąc temu nie było takiej oferty dla mojego numeru. Wykorzystałem sposób przeniesienia numeru do Flex. Tym sposobem dostałem smsa z ofertą za 25 zł i prośba o oczekiwanianie na kontakt. Poskutkowało. Jeszcze raz dzięki.
Netia FTTH 2 Gbit/s
Witajcie.
Z racji tego, że w T-Mobile mam w tej chwili zasięg tragiczny (wymuszone 2G żeby móc porozmawiać) chcę przenieść 2 numery do Red Bull Mobile, oferta wszystko no-limit i 10Gb internetu za 30zł na czas nieokreślony.
Czy i po jakim czasie będę mógł dostać ofertę RePlay SOLO PLAY S II Premium 20 GB za 25zł lub RePlay SOLO PLAY S II Premium 10 GB za 20zł na czas nieokreślony?
Czy przeszkodą będzie to, że oba numery są zarejestrowane na jedną osobę i tak musi pozostać?
Z racji tego, że w T-Mobile mam w tej chwili zasięg tragiczny (wymuszone 2G żeby móc porozmawiać) chcę przenieść 2 numery do Red Bull Mobile, oferta wszystko no-limit i 10Gb internetu za 30zł na czas nieokreślony.
Czy i po jakim czasie będę mógł dostać ofertę RePlay SOLO PLAY S II Premium 20 GB za 25zł lub RePlay SOLO PLAY S II Premium 10 GB za 20zł na czas nieokreślony?
Czy przeszkodą będzie to, że oba numery są zarejestrowane na jedną osobę i tak musi pozostać?
Ja próbowałem w rbm na abo po 3 mc dostać i wyszło że nie dali więc wolę kartę
35zł no limit rozmow sms mms i 20 gb potem 1 mb
35zł no limit rozmow sms mms i 20 gb potem 1 mb
Pozdrawiam 

Słuchajcie,
Czy po przedłużeniu umowy na RePlay SOLO PLAY S II Premium 20 GB macie widoczne gdziekolwiek w play24 w zakładce TELEWIZJA I VIDEO usługi płatne dodatkowe PLAY NOW do aktywacji i różne pakiety dodane do telewizji do aktywacji jak i również NETFLIX i HBO GO do aktywacji?
Po podpisaniu aneksu na tą ofertę naglę nie można sterować usługami telewizji, nagle wszystko poznikało co dotyczyło PLAY NOW a w tym NETFLIX i HBO GO do aktywacji pomimo że jest to oferta w której telewizja PLAY NOW jest składnikiem oferty w wersji podstawowej.
Czy po przedłużeniu umowy na RePlay SOLO PLAY S II Premium 20 GB macie widoczne gdziekolwiek w play24 w zakładce TELEWIZJA I VIDEO usługi płatne dodatkowe PLAY NOW do aktywacji i różne pakiety dodane do telewizji do aktywacji jak i również NETFLIX i HBO GO do aktywacji?
Po podpisaniu aneksu na tą ofertę naglę nie można sterować usługami telewizji, nagle wszystko poznikało co dotyczyło PLAY NOW a w tym NETFLIX i HBO GO do aktywacji pomimo że jest to oferta w której telewizja PLAY NOW jest składnikiem oferty w wersji podstawowej.
Cześć,
skończyła mi się umowa, dzwoni telefon z BOK, standardowa rozmowa: pierwszy konsultant oferta z play.pl 55zł/75zł/homebox co jest kompletnym nieporozumieniem, dwa słowa i przekierowanie do kolejnego działu.
Tam juz rozmowa szła lepiej ale:
najpierw 30zł 15gb 24m, potem 35zl 20gb 24m.. blablabla.
Następnie w końcu przeszliśmy do wcześniej opisywanych przez forum ofertach, czyli:
1. 25zł 20GB notime
2. 30zł 30GB notime,
ale zostało mi wciskane, że aby te oferty Premium muszę do tego dokupić dodatkową kartę internetu, za który płacę jednorazowo 49zł aktywacji, a potem jeśli z niej nie korzystam to nic, a jak będę korzystał to 10zł za 10gb czy jakoś tak.
Moje pytanie: czy tak jak mi się wydaje to ściema aby naciągnąć na dodatkową usługę/kartę? Jest to wymagane do tych aneksów czy iść w zaparte?
Jutro mają wrócić z kontaktem, pls o podpowiedź.
skończyła mi się umowa, dzwoni telefon z BOK, standardowa rozmowa: pierwszy konsultant oferta z play.pl 55zł/75zł/homebox co jest kompletnym nieporozumieniem, dwa słowa i przekierowanie do kolejnego działu.
Tam juz rozmowa szła lepiej ale:
najpierw 30zł 15gb 24m, potem 35zl 20gb 24m.. blablabla.
Następnie w końcu przeszliśmy do wcześniej opisywanych przez forum ofertach, czyli:
1. 25zł 20GB notime
2. 30zł 30GB notime,
ale zostało mi wciskane, że aby te oferty Premium muszę do tego dokupić dodatkową kartę internetu, za który płacę jednorazowo 49zł aktywacji, a potem jeśli z niej nie korzystam to nic, a jak będę korzystał to 10zł za 10gb czy jakoś tak.
Moje pytanie: czy tak jak mi się wydaje to ściema aby naciągnąć na dodatkową usługę/kartę? Jest to wymagane do tych aneksów czy iść w zaparte?
Jutro mają wrócić z kontaktem, pls o podpowiedź.
Dziś o godz. 16.10 przez aplikację złożyłem wniosek o przeniesienie do orange flex. O 16.30 sms z play, że szykują dla mnie ofertę. O 17.04 sms z ofertą no limit i 20 giga za 25 zł i, że zadzwonią. Potem o 18.40 telefon z play krótka rozmowa trzy oferty opisywane we wcześniejszych postach.
1. 2O zł brutto abonament no limit i 10 giga neta
2. 25 zł brutto abonament no limit i 20 giga neta
3. 30 zł brutto abonament no limit i 30 giga neta
Umowa na czas nieokreślony. Roaming w uni jak w domu no limit plus pakiet neta.
I umowa zawarta za 30 zł wybrałem sprawę załatwiłem w niecałe 3 godz. od zera do końca.
1. 2O zł brutto abonament no limit i 10 giga neta
2. 25 zł brutto abonament no limit i 20 giga neta
3. 30 zł brutto abonament no limit i 30 giga neta
Umowa na czas nieokreślony. Roaming w uni jak w domu no limit plus pakiet neta.
I umowa zawarta za 30 zł wybrałem sprawę załatwiłem w niecałe 3 godz. od zera do końca.
tu macie regulamin do oferty 30gb za 30zł
https://easyupload.io/9xnwxk
Dzięki, jest słowo w słowo taki sam jest ten 20GB za 25zł tylko inne GB i zł w tekście.
Czy ktoś może odpowiedzieć na pytanie kolegi/koleżanki patrix-83 dotyczące usług TV w nowych ofertach? Miałem iść do Orange Flex, ale z Play nie miałem żadnych nieprzyjemności, zasięg mam dobry i prędkości też. Jedynie GB brakowało, ale skoro Play wyrównuje plan orange Flex to warto jeszcze potestować. Zastanawia mnie teraz to TV bo sporadycznie bo sporadycznie ale korzystam
Czy ktoś może odpowiedzieć na pytanie kolegi/koleżanki patrix-83 dotyczące usług TV w nowych ofertach? Miałem iść do Orange Flex, ale z Play nie miałem żadnych nieprzyjemności, zasięg mam dobry i prędkości też. Jedynie GB brakowało, ale skoro Play wyrównuje plan orange Flex to warto jeszcze potestować. Zastanawia mnie teraz to TV bo sporadycznie bo sporadycznie ale korzystam
A możesz napisać czy można w tej taryfie dokupić neta i ceny paczek GB ?Klkent1989 pisze: ↑25 sie 2020, 20:06tu macie regulamin do oferty 30gb za 30zł
Proszę o odpowiedź na powyższe pytanie wszystkich którzy zawarli aneksy zarówno na wersję z 20GB jak i na wersję z 30GB na czas nieoznaczony.patrix-83 pisze: ↑25 sie 2020, 12:16Słuchajcie,
Jest was tu kilkunastu z tą ofertą "RePlay SOLO PLAY S II Premium 20 GB bądź 30GB" a nikomu się nie chce wejść na play24 po wejściu aneksu w życie i odpowiedzieć na pytanie zawarte w cytacie powyżej.
Można dokupić paczki neta ale są nieopłacalne i drogie i tylko takie:Cichy51 pisze: ↑26 sie 2020, 11:11A możesz napisać czy można w tej taryfie dokupić neta i ceny paczek GB ?Klkent1989 pisze: ↑25 sie 2020, 20:06tu macie regulamin do oferty 30gb za 30zł
Pakiet 1 GB na 1 dzień - 3zł
Pakiet 10 GB na 7 dni - 15zł
Pakiet 3 GB na 3 dni - 5zł
Pakiet 5 GB na 7 dni - 10zł
Ok. Dzięki za info. Właśnie przeszedłem na ta taryfę Replay SOLO II S Premium 30 GB. Wystarczył jeden telefon do działu utrzymania klienta. Do tej pory siedzialem na Replay SOLO M za 25 PLN/ 10 GB z lejkiem 1 mega.
Jaki jest numer do DUK?
A teraz odpisz na pytanie które kieruje do wszystkich a nikt nie odpisuje. Teraz też masz aktywną tą ofertę więc możesz odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie PLAY NOW w play24 które zadaje parę postów wyżej.
W Play24 w sekcji TV i video mam tylko dostępne Amazon Prime Video. Nic więcej. Przejrzałem cały Play24 i nic więcej nie ma.