• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #123608  autor: gm
 13 lis 2006, 18:21
Jaka jest kolejnośc wykorzystania pakietów w Erze gdybym do swoich różnych pakietów i usług dodał pakiet z Era Premia? O samych pakietach więcej http://www.telepolis.pl/news.php?id=6757

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#123622  autor: szejkspir
 13 lis 2006, 19:43
Pakiety za punkty Era premia są wykorzystywane po minutach w abonamencie.

[ Dodano: 2006-11-13, 19:53 ]
Jeśli nie wykorzystasz ich w bieżącym miesiącu, przechodzą na następny i zostaną wykorzystane w pierwszej kolejności (tzn. znów po minutach w abonamencie, ale przed minutami z pakietu Era Premia na dany miesiąc). Druga kwestia, o który pakiet Ci chodzi? w Era Premia są pakiety do wykorzystania od razu (w ciągu 2 m-cy), jak i przez okres 12 m-cy (np. na każdy miesiąc po 10 min).

#123627  autor: gm
 13 lis 2006, 20:03
Chodzi mi o nowy pakiet smsów (w linku są sczegółowe informacje)

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#123633  autor: szejkspir
 13 lis 2006, 20:10
Nie ma tam żadnych informacji o tym, a na stronie Ery jeszcze o tym nie wspominają :| . Trzeba poczekać, aż pojawi się regulamin oferty. Wtedy wszystko będzie jasne :D

[ Dodano: 2006-11-14, 22:50 ]
Jest już info na stronie Ery:
1) sms'y z pakietu niewykorzystane w bieżącym cyklu przechodzą na następny i są wykorzystywane przed sms'ami z pakietu przypadającego na dany miesiac
2) wykorzystywane są po sms'ach z Oferty Multimedialnej
3) sms's z "Pakietów SMS" są wykorzystywane przed sms'ami dostępnymi w ramach
- pakietów bezpłatnych minut w Abonamencie/ofertach/pakietach
- Minut Ekstra
- nagród "Bezpłatne Minuty na 12 miesięcy za punkty Era Premia" oraz "Pakiety Premia"
- innych bezpłatnych minut przyznawanych promocyjnie przez Operatora, wymiennych na SMSy