• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #122383  autor: inthend
 09 lis 2006, 18:47
Czego można spodziewać się przy ofercie przedłużeniowej w erze pakiet biznes 60 (73,2pln). Średnia rachunków to około 80 pln, 6 lat w erze.
Czy także są zniżki na abonament jak przy indywidualnych czy może tylko dodatkowe pakiety minus? A może można wynegocjować jakieś lepsze ceny telefonów? powiedzmy nokia e50 - dla nowych w biznesie jest 388, ile może kosztować przy przedłużeniu?

#128720  autor: tepeesa
 29 lis 2006, 22:06
oferte na przedłużenie masz dostępna na stronie Ery. Nie licz na cud. Przy takich rachunkach nie wytargujesz zniżki na telefon. Plusem oferty pakiet biznes jest 10 numerów za grosz. Jeśli dobrze pogłówkujesz z doborem tych numerów to możesz sporo zaoszczędzić. Warto patrzeć na ofertę globalnie - Dzięki usługom obniżającym koszty możesz w skali całej umowy zyskć więcej niż wydasz na telefon. poza tym cene telefonu możesz rołożyć na raty. (w sklepie/salonie firmowym od 6 do 22 rat 1% miesięcznie) Cenę aparatu możesz też obniżyć jeśli posiadasz punkty w Era Premia.

#128725  autor: przemek910
 29 lis 2006, 22:13
tepeesa pisze:Przy takich rachunkach nie wytargujesz zniżki na telefon.
Nie? Mylisz się, sam wytargowałem 50 % przy takich właśnie rachunkach, i to 3 miesiące przed końcem umowy.
tepeesa pisze:Jeśli dobrze pogłówkujesz z doborem tych numerów to możesz sporo zaoszczędzić.
A te numery tylko do Ery :)
inthend pisze:dla nowych w biznesie jest 388, ile może kosztować przy przedłużeniu?
Około 250 zł, może mniej.
Czy także są zniżki na abonament jak przy indywidualnych czy może tylko dodatkowe pakiety minus?
Raczej nie, aczkolwiek może się uda (zobacz na oferty dla stałych abo. na stronie ery)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#128804  autor: tepeesa
 30 lis 2006, 11:50
Pozostaje życzyć powodzenia

#332222  autor: cudny
 28 kwie 2009, 16:17
a ja się w ogóle się nie targowałem i nie przedłużałem umowy. Powiedziałem że odchodzę do Orange bo tam mi zaproponowali pakiet minut do wszystkich i telefon biznesowy za złotówkę i nawet nikt nie próbował mnie zatrzymać ani przekonać do pozostania.

#332245  autor: Prometo
 28 kwie 2009, 18:37
Proszę w tym temacie kontynuować dyskusję a nie bawić się w górnika.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl