Jestem abonentem Ery od 2 lat. Korzystam z taryfy Era Komfort 80 (60 PLN). Moje średnie rachunki wynoszą około 100-120 zł, chociaż zdażały się też miesiące, gdy płaciłem ponad 300-400 zł. Płatności od samego początku reguluję terminowo poprzez Polecenie Zapłaty. Posiadam 2-gą aktywacje abonamentową, ale na innym koncie abonenckim. Najbardziej odpowiada mi oferta składająca się z 4 ofert uniwersalnych za 80 PLN (Długie rozmowy). Jedną z nich zamienie na pakiet taniej w sieci Interesowałby mnie telefon Nokia 6280 w komplecie z zestawem słuchawkowym bluetooth. Cena tego aparatu przy umowie na 24 miesiące przy tej ilości ofert wynosi 449 PLN. Jak myślicie czy uda się coś wynegocjować, jeśli chodzi o cenę telefonu? Jakich argumentów użyć? Z kim rozmawiać?
Podobnych tematów jest kilka i chyba nie ma sensu tworzenie nowego wątku. Ale takie jest moje zdanie. A co do negocjacji spokojnie możesz zejść do ceny 18 złotych za pakiet i cena telefonu przez pół.
Jeśli posiadasz punkty premia - one dodatkowo obniżą Ci ceny telefonów. Nie patrz ile wynosi cena telefonu dla nowych, zadzwon do BOA i poproś o przedstawienie oferty. Ceny są ustalane niemal że indywidualnie dla każdego.
P.S. warto czekać do końca umowy - wtedy można osiągnąc zamierzony cel.
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
Bandi- ale u każda choć trochę różnią się kryteria... wiemy, zę to zaśmiecanie Forum ale mamy pomóc osobie, a nie ją zbywać.
Myślałem, że sytuacja podobno do mnie, a tu prosz rachunki wyższe choc oferta ta sama.
Żeby nie było, że post nic nie wnosi do wątku:
Jak masz taką możliwość to czekaj jak najdłużej z podpisaniem umowy czemu To już napisał Kin