Po pierwsze przypomnę
posta, może ktoś jednak coś wie i cosik mi odpisze
A po drugie to dzwoniła dzisiaj do mnie babka z BOA z oferta na tel nr 1. Jedyne co była mi w stanie zaoferować to przejście na Nowy Pakiet Biznes i 10 numerow po 1gr/min (w NPB 70 przez 9mc, w NPB 40 przez 6mc abo za usługę gratis, później 1zł/nr). Długo z nią debatowałem, ale nic ciekawego się nie dowiedziałem

. Nawet twierdziła, że nie może mi przedstawić oferty na pozostanie w taryfach Komfort, bo to taryfy indywidualne, a wręcz straszyła tym, że po skończeniu umowy będę musiał za te trzy pakiety płacić 90 brutto

. A ceny telefonów które mnie interesowały były wręcz odstraszające (przy NPB 40 -> SE K750i - 337 netto, Nokia 6300 - 487 netto, a SE W810i jeszcze drożej

). Przecież te ceny są sporo wyższe nawet niż w normalnej ofercie utrzymaniowej na www ery. Przez 0,5h przekonywała mnie, że te taryfy są mega super i hiper. I jakie to super usługi w tym mają jak np. tańsze połączenia w erze czy numery za 1gr. Parę razy też wtrąciła, że jakbym się zdecydował to mam się udać do salonu ery z dowodem osobistym i wpisem do ewidencji działalności

jakby nie mogli tego inaczej załatwić. Suma sumarum skończyłem rozmowę tym, że poczekam jaką ofertę przedstawią mi na drugi numer i jak nie będzie sensowniejsza to wynoszę obydwa telefony do innej sieci (Play przypuszczalnie). Płacę rachunki w przedziale 250-300zł miesięcznie, a oni traktują mnie dużo gorzej niż nowego, baaa - nawet gorzej niż klienta indywidualnego który może mieć pakiet Komfortu za 16,5zł, a mnie straszą że jak nie podpisze przedłużenia to będę 30zł płacił

. Wkurzyłem się nieźle dzisiaj tą rozmowę - niestety era sporo straciła w moich oczach, bo nawet już byłem skłonny zostać u nich i płacić ciut więcej niż gdzie indziej, bo w sumie sieć jak dotychczas sprawdzona i w miarę konkretna, a tu taki zonk. Uff, musiałem się wyżalić

. Może jednak ktoś ma jakieś info na temat utrzymaniówki dla małego biznesu??
Narka i pozdruffka - abes99