funky_82 pisze:wydawało mi się, że dostałem dobrą ofertę, patrząc na to, co proponowali mi dzwoniąc bez składania wypowiedzenia (dostawałem te same oferty jak bym był nowym abonentem...). Czas odesłać umowę asap.
Ja wcześniej nie zaglądałem tutaj na forum (co było dużym błędem), gdyż od marca mam 2 usługę, LTE 2&1 z 30% zniżką kodem Allegro i cały czas miałem oddzielne konta (już za połączenie kont zyskałem bonus 10zł/m-c, poza tym po połączeniu kont automat na stronie generował mi ofertę za 29,99 z 12,5GB danych+full no-limity, także jak konsultant wyskoczył na "dzień dobry" z ofertą 7,5GB, to głupio mu się zrobiło że chce mnie "wpuścić w maliny"). Natomiast LTE Wspólny nie był widoczny przy generowaniu oferty przez automat, skorzystałem z niego dzięki supportowi na forum @zielony71, informacjami z jego bloga.
MoonPatrol pisze:
Na stronie Orange wychodzi 12,5 GB, na ile więcej jest szansa?
Mnie proponowano 13,5GB, jak trafisz na rozgarniętego konsultanta, to możesz zyskać kilka GB więcej.
kamil_chylinski96 pisze:Jaka jest obecnie najkorzystniejsza oferta z DUK do 45 zł miesięcznie?
Chodzi o jak najlepszy telefon, bez limitu na komórki, internetu może być mało, stacjonarne niepotrzebne.
Jak nie masz usług dodatkowych w Orange, to będzie trudno coś ciekawego wyrwać przy takiej wysokości abonamentu (chyba że przy umowie na 30 miesięcy, u konkurencji też nie wyrwiesz nic ciekawego w tej cenie nie mając usług dodatkowych, przy takim założeniu najlepszą opcją jest zmiana operatora i skorzystanie z rabatów 6m-cy free), nie spodziewaj się natomiast że w takim abonamencie będzie jakiś "ciekawy" fon.
adiamo pisze:
Wracam po pomoc- umowa do 10/12/2016 wypowiedzenie było ale zdążyłem je juz wycofać(nie chciałem stracić numeru)
Jak do tej pory oferty były słabe.
Co dalej?w którym momencie możemy przenieść numer do innej sieci?
Warto czekać?składać jeszcze jedno wypowiedzenie?
Tak spanikowałeś że nie wiem co mam napisać (osłabiłeś swoją pozycję negocjacyjną), wypowiedzenie możesz wycofać nawet w ostatnim dniu trwania umowy, nr możesz przenieś bez ryzyka do innego operatora na 48h przed wygaśnięciem umowy (oczywiście z zastrzeżeniem że robimy to z konkretną datą-czyli dzień następny po wygaśnięciu umowy z Orange).
Jarowo pisze:Dzwoniąc pod numer *220 zarówno przy złożonym wypowiedzeniu jak i po wycofanym wypowiedzeniu dostałem ofertę taką samą na abonament wspólny: obecnie posiadam jeden numer na który kończy mi się umowa, do tego numeru przenoszę kolejny z innej sieci koszt aktywacji 30 zł, wszystko ful, LTE 20 GB - opłata miesięczna 62 zł bez telefonu, z telefonem LG K10- 70 zł.
Nie bardzo rozumiem tą Twoją ofertę? Chyba że tj. bez OOE to OK.
Jarowo pisze:
W moim przypadku wypowiedzenie nic nie zmieniło, miesiąc od zarejestrowania wypowiedzenia żadnego kontaktu ze strony Orange, obecnie wycofałem i szukam innego operatora.
Co do oferty to trochę kiepsko, gdybym dostał 25 GB to myślę że bym się skusił.
Z pewnością byś dostał więcej mając usługę stacjonarną i wybrał wyższy plan LTE Wspólny. Życzę powodzenia w szukaniu lepszej oferty u konkurencji (może jest taka "na Marsie"?). Osobiście mogłem przejść do T-Mobile z abonamentem za 10zł/miesiąc-wszystko no-limit ze stacjonarnym, sms/mms i 2GB internetu, a później sama "słodycz" 5GB za 30 zeta (oferta dostępna dla klientów z kontem premium usług bankowych).