ejuri pisze:Konsultant na to ze to nie fair z mojej strony ze probuje dostac od sieci coso czym niektorzy nie wiedza
Mnie tylko zastanawia co to Ciebie ma obchodzic, ze ludzie o tym nie wiedza? Czasem trzeba powalczyc o lepsze warunki. Juz lepiej by na tym wyszedl, jakby powiedzial, ze nie ma takiego dzialu, albo ze juz nie pracuja

ejuri pisze:oraz ze jezeli 2 lata temu dostalem taka oferte to teraz niekoniecznie moge dostac...
Tu ma racje. Czasem nawet potrafia robic na zlosc i specjalnie nie przyznaja dodatkowej znizki. Dlatego nie warto byc madrzejszym od konsultanta i nie wychylac sie, tylko poprosic o przelaczenie wyzej, bo zaprezentowana przez niego oferta jest niesatysfakcjonujaca. tylko i az tyle powinien wiedzec.
Nie bez znaczenia jest tez fakt, ze przeciez on ma za kazde przedluzenie dodatkowe pieniadze i zalezy mu na tym, zeby Cie nie przelaczac.
ejuri pisze:zalezalo by mi na htc hero ale strasznie drogi jest

I bedzie, nie bez powodu promowana jest taryfa G2.
danielkl, interpunkcji i ortografii uczyli w szkole? Rozumiem pisanie bez polskich znakow diakrytycznych, ale tekstu bez przecinkow, kropek i z bledami ortograficznymi (wruci...) nie czyta sie fajnie... upust 50% na telefon to pobozne zyczenia, conajwyzej pulap rachunkow moga troche obnizyc.