• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 49 z 96
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 96

#389878  autor: st.konsultant
 25 lut 2010, 21:12
teleplus pisze:Czy przy przedłużaniu umowy i wybraniu abonamentu dedykowanego do iPhone za 95 zł miesięcznie udało się komuś wynegocjować obniżkę abonamentu, np. przez pierwszy rok?
Przeczytaj chociaż kilka ostatnich stron tego tematu to się dowiesz.

#389885  autor: mieto
 25 lut 2010, 21:29
st.konsultant pisze:
teleplus pisze:Czy przy przedłużaniu umowy i wybraniu abonamentu dedykowanego do iPhone za 95 zł miesięcznie udało się komuś wynegocjować obniżkę abonamentu, np. przez pierwszy rok?
no właśnie... nie i nie.
a mnie się udało. co prawda niewiele bo 40 minut przez rok, ale to zawsze lepiej niż nic :)

#389929  autor: Kostek
 26 lut 2010, 00:35
thonka, dzięki :) dziś jest piątek, to może już będą jakieś informacje ;) Mam nadzieję, że ta promocja będzie przedłużona - no, chyba że wejdzie coś lepszego, ale nie sądzę ;) To czekam na informacje w takim razie :)

#389935  autor: DiAbOlO
 26 lut 2010, 06:18
mieto pisze:
st.konsultant pisze:
no właśnie... nie i nie.
a mnie się udało. co prawda niewiele bo 40 minut przez rok, ale to zawsze lepiej niż nic :)
Jak coś to udało Ci się dostać 40 minut na 2 cykle rozliczeniowe (dają taki pakiet mega-jęczącym)... Ów pakiet może być albo do Ery i na stacjonarne, bądź do wszystkich sieci.

...:::DiAbOlO:::...

#390097  autor: mieto
 26 lut 2010, 20:01
DiAbOlO pisze:
mieto pisze:
st.konsultant pisze: Przeczytaj chociaż kilka ostatnich stron tego tematu to się dowiesz.
no właśnie... nie i nie.
Jak coś to udało Ci się dostać 40 minut na 2 cykle rozliczeniowe (dają taki pakiet mega-jęczącym)... Ów pakiet może być albo do Ery i na stacjonarne, bądź do wszystkich sieci.
jak coś, to na rok, a mega jęczący nie byłem. po prostu zapytałem, czy jest możliwość dorzucenia 20 minut, bo wykorzystuję około 170, a pani poprosiła chwilę poczekać i po paru sekundach stwierdziła, że ok, 40 dodatkowo na rok, oprócz play.
rozmowa trwała może 3 minuty, a więc o jęczeniu n ie ma mowy.

#390612  autor: Marpie
 01 mar 2010, 10:15
Witam,

mam pytanko do bardziej zorientowantych, umowa abonamentowa z Erą kończy mi się dzisiaj, złożyłem już wniosek o przeniesienie numeru do innego operatora ( na karte) , jeszcze nie wypowiedziałem umowy Erze, a wiem że po wypowiedzeniu jest jeszcze miesiąc od nowego cyklu rozliczeniowego, czy mogę skrócić ten okres, żeby jak najszybciej przejść do nowego operatora?

#390613  autor: kerim36
 01 mar 2010, 10:19
Marpie,

juz nie ma co kombinowac, ale mogles przeniesc sie na tak-taka i wtedy dzien po okresie rozliczeniowym juz bys byl w tt i tegoz samego dnia mozesz juz skladac wniosek o przeniesienie gdzie sobie zyczysz

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#390629  autor: ejuri
 01 mar 2010, 11:40
dzwonili do mnie z BOK i proponujowali standardowa oferte. posluchalem pogadalem i powiedzialem ze na temat przedluzenia wole rozmawiac z SUK. Konsultant na to ze to nie fair z mojej strony ze probuje dostac od sieci coso czym niektorzy nie wiedza, oraz ze jezeli 2 lata temu dostalem taka oferte to teraz niekoniecznie moge dostac...
co o tym sadzic? jakies rady?

#390630  autor: kerim36
 01 mar 2010, 11:49
ejuri pisze:to nie fair z mojej strony ze probuje dostac od sieci coso czym niektorzy nie wiedza
ale to ty indywidulanie pod swoje potrzeby negocjujesz do czego mas prawo :) wiec gadka konsultanta zupelnie zbedna i bezsensowna

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#390648  autor: danielkl
 01 mar 2010, 13:32
Dzis pojawil sie nowy regulamin i cennik fonow na aneksy dodali opcje telefoniczna okazje wiec chyba wracaja do starych sprawdzonych ofert aby usust 50% na fon powrucil i 500mb za 15zl lub internetowa okazja wtedy bylby pelen wachlarz opcji do wyboru

#390656  autor: rcicho
 01 mar 2010, 13:54
danielkl pisze:Dzis pojawil sie nowy regulamin i cennik fonow na aneksy dodali opcje telefoniczna okazje wiec chyba wracaja do starych sprawdzonych ofert aby usust 50% na fon powrucil i 500mb za 15zl lub internetowa okazja wtedy bylby pelen wachlarz opcji do wyboru
Ma wrócić pakiet 500mb za 15zł ? Jesli tak to niech to ktoś potwierdzi bo za jakies 2-3 tygodnie składam wniosek o przeniesieniu numeru z Ery do Play lub mbank a taki pakiet na transmisje danych mógłby mnie przekonać do pozostania w Erze.

#390674  autor: danielkl
 01 mar 2010, 14:47
@rcicho czytaj uwaznie nie napisalem ze ma wrucic tylko ze byc moze era to da skoro na nowo dali telefoniczna okazje ale to tylko gdybanie

#390684  autor: ejuri
 01 mar 2010, 15:33
no tez mi sie wydaje ze zbedna gadka konsultanta, ale bardzo dlugo gadal :)
po tym telefonie juz dostalem maila z upustem na 24 miesiace...
jeszcze poczekam i zobacze co bedzie... moze nastepny cennik :P
zalezalo by mi na htc hero ale strasznie drogi jest :(

#390693  autor: rcicho
 01 mar 2010, 15:57
danielkl pisze:@rcicho czytaj uwaznie nie napisalem ze ma wrucic tylko ze byc moze era to da skoro na nowo dali telefoniczna okazje ale to tylko gdybanie
Jasne.
Myślałem tylko, że jesteś dobrze poinformowany ;)

#390709  autor: thonka
 01 mar 2010, 16:41
ejuri pisze:Konsultant na to ze to nie fair z mojej strony ze probuje dostac od sieci coso czym niektorzy nie wiedza
Mnie tylko zastanawia co to Ciebie ma obchodzic, ze ludzie o tym nie wiedza? Czasem trzeba powalczyc o lepsze warunki. Juz lepiej by na tym wyszedl, jakby powiedzial, ze nie ma takiego dzialu, albo ze juz nie pracuja ;)
ejuri pisze:oraz ze jezeli 2 lata temu dostalem taka oferte to teraz niekoniecznie moge dostac...
Tu ma racje. Czasem nawet potrafia robic na zlosc i specjalnie nie przyznaja dodatkowej znizki. Dlatego nie warto byc madrzejszym od konsultanta i nie wychylac sie, tylko poprosic o przelaczenie wyzej, bo zaprezentowana przez niego oferta jest niesatysfakcjonujaca. tylko i az tyle powinien wiedzec.
Nie bez znaczenia jest tez fakt, ze przeciez on ma za kazde przedluzenie dodatkowe pieniadze i zalezy mu na tym, zeby Cie nie przelaczac.
ejuri pisze:zalezalo by mi na htc hero ale strasznie drogi jest :(
I bedzie, nie bez powodu promowana jest taryfa G2.

danielkl, interpunkcji i ortografii uczyli w szkole? Rozumiem pisanie bez polskich znakow diakrytycznych, ale tekstu bez przecinkow, kropek i z bledami ortograficznymi (wruci...) nie czyta sie fajnie... upust 50% na telefon to pobozne zyczenia, conajwyzej pulap rachunkow moga troche obnizyc.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#390864  autor: danielkl
 02 mar 2010, 09:16
Sorki ale nie jestem dobry z ortografi i gramatyki do tego jestem po szkole specjalnej i pisze z fona na mini opera. Ja bardzo licze na upust na fon w sierpniu 2008r dali mi NE100 za 85zl/m-c i upust 50% na fon. Teraz rachunki poszly mi w gore wiec napewno nie interesuje mnie NE100 za 90zl/m-c bez upustu ani jakies kombinacje typu 50 i 90zl po 12miesiecy a za 150zl fony w NE100 sa beznajdziejne.

#392068  autor: marcinb
 08 mar 2010, 20:28
Witam.
Od razu sie przyznam ze nie czytalem wczesniejszych podstron.
Mam pytanie: w taryfach biznesowych mozna liczyc na dodatkowa obnizke telefonu? Znalazlem cennik Nowy Pakiet Biznes ale telefon ktory mnie intersuje i tak jest za kilka stowek. Sa jakies obnizki czy obowiazuje cena z pdfa?

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#392075  autor: limakcki
 08 mar 2010, 20:45
thonka pisze:danielkl, interpunkcji i ortografii uczyli w szkole? Rozumiem pisanie bez polskich znakow diakrytycznych, ale tekstu bez przecinkow, kropek i z bledami ortograficznymi (wruci...) nie czyta sie fajnie... upust 50% na telefon to pobozne zyczenia, conajwyzej pulap rachunkow moga troche obnizyc.
No bez przesady. Jak można wypominać komuś błędy ortograficzne nie mając pojęcia jak się pisze "co najwyżej"

#392093  autor: natalia.natalia
 08 mar 2010, 21:35
marcinb pisze:Mam pytanie: w taryfach biznesowych mozna liczyc na dodatkowa obnizke telefonu? Znalazlem cennik Nowy Pakiet Biznes ale telefon ktory mnie intersuje i tak jest za kilka stowek
Jeśli posiadasz więcej niż 4 telefony w abonamencie to możesz wynegocjować cenę telefonu ale wtedy nie negocjujesz oferty. Albo jedno albo drugie. Polecam znaleźć Autoryzowanego Doradcę Biznesowego, który na pewno Ci pomoże.

#392095  autor: thonka
 08 mar 2010, 21:39
limakcki, 5 miesiecy nieobecnosci i juz zaczynasz od uszczypliwosci? rozumiem, ze tyle miales konstruktywnej krytyki do napisania w temacie? no ale Ty przeciez tez piszesz wszedzie bezblednie...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
  • Strona 49 z 96
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 96
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49