Cześć!
Jestem tu nową forumowiczką i postanowiłam napisać z nadzieją że może ktoś pomoże

Mam pytanie do Was wszystkich. Posiadam 2 numery w Orange, obecnie płacę za nie 180 zł (90,00 x2) Powiedzcie mi co mogę wynegocjować i jak się za to zabrać? Wysłać najpierw wypowiedzenie i czekać na rozmowę z DUK? Ogólnie max mogę płacić 200 zł, nie mam żadnych usług stacjonarnych. Zależy mi na rozmowach bez limitu, sms/mms, internet min. 2,5 gb. Zależy mi bardzo na jakiś fajnych telefonach, mysłałam nad iPhone 6s, Huawei P9, Galaxy S7. Jak myślicie da coś się ugrać czy bawić się z przenoszeniem numeru do jakiejś innej sieci typu t-mobile/plus? Bardzo zależy mi na obecnych numerach tel. Ogólnie umowę mamy do stycznia, więc mogę się jeszcze wstrzymać, śledzę co jakiś czas stronę Orange ale bez żadnych fajerwerków, więc chyba jedyna nadzieja w DUK.. W dniu jutrzejszym pani z Orange będzie dzwonić i nie wiem czy coś uda mi się z nią coś wynegocjować... Pisaliście coś o rabatach ale nie wiem czy one by mnie dotyczyły bo jestem w orange dopiero od 2 lat. Umowa może być na 24 lub 30 miesiący

Pozdrawiam serdecznie TELEPOLISOWICZE!