Podzielę się z wami warunkami jakie dostałem przy przedłużaniu
bez sprzętu internetu mobilnego tylko sim w Plusie:
Po wypowiedzeniu umowy na neta skontaktował się ze mną DZIAŁ UTRZYMANIA KLIENTA 2699 z Plusa i zaproponował następujące warunki:
umowa na czas nieokreślony (w każdej chwili można wypowiedzieć bez konsekwencji), 50% rabatu na 12 m-cy na abonament 59,90zł czyli po zniżce 29,95zł a w tym 15GB limitu na miesiąc + 50GB limitu nocnego od 1.00 w nocy do 7.00 na miesiąc oraz nielimitowane przeglądanie stron internetowych (www).
W regulaminie tej powyższej oferty i na aneksie który otrzymałem kurierem co prawda nie jest napisane nic na temat LICENCJI KASPERSKY ale konsultant z działu utrzymania 2699 zapewnił mnie że po wejściu warunków w życie zrobi interwencję abym dostał jednak tą licencję. Po wejściu warunków w życie skontaktowałem się z nim i zrobiliśmy interwencję i otrzymałem KLUCZ KASPERSKY 2014 na 2 lata 
Warto zapisywać imię i nazwisko konsultanta z działu utrzymania klienta 2699 żebyście później wiedzieli z kim się ewentualnie kontaktować.
ŻADEN Z OPERATORÓW NIE DA WAM TAKICH WARUNKÓW JAK TE POWYŻEJ NA CZAS NIEOKREŚLONY
GORSZE WARUNKI DAJĄ POZOSTALI OPERATORZY I TO TRZEBA SIĘ ZWIĄZAĆ MINIMUM NA 12 M-CY Z KTÓRYMŚ Z NICH. KAŻDY Z WAS WYBIERZE CO DLA NIEGO LEPSZE.