@Sk_uter nie, rabat liczysz od kwoty chyba 54,99. Ktoś mi kiedyś tłumaczył, że rabat jest liczony od wyjściowego abo minus około zł (e faktura i zgoda marketingowa?). Zresztą tak namieszałeś w tych abo, że sam nie wiem, o który Ci chodzi 

Idealna dla ciebie jest Orange Free na Kartę: za 30 zł miesięcznie masz minuty na wszystko bez limitu, SMS-y bez limitu i 10 GB Internetu. Doładowanie za 110 zł kupisz za ok. 90 zł na aukcji. dopłacisz 10 zł i masz 4 miesiące "No limits" za 100/4 = 25 zł miesięcznie. Nie potrzebujesz umowy.vepekk pisze:Cześć wszystkim,
Orientujecie się może za ile można przedłużyć umowę z samą kartą sim gdzie byłby nielimitowane minuty i sms i tak z 5gb? zależałoby mi na jak najkrótszej umowie .
Muszę to jeszcze rozważyć bo zależy mi na roamingu i stacjonarnych. Jeżeli nw. wylicznia się potwierdzą w moim przypadku to cena aboanmetu będzie tylko wyższa 10 zł, ale rata za tel huawei p9 już będzie niższa o 20 zł przy umowie na 30 miesięcy. Internetu jest też więcej o 10 GB.zielony71 pisze:Moim zdaniem lepsza opcja to odwieszenie abonamentu za stacjonarkę. Koncepcja jest jak najbardziej OK, choć radzę się jeszcze zastanowić nad niższym abonamentem wspólnym, w którym ceny telefonów są bardzo zbliżone, a darmowe stacjonarne i roaming można dostać za darmo w DUK.
Złożyłem wypowiedzenie, nie wiedziałem że nie przynosi się swojego (pisemnego) wypowiedzenia. Sprzedawca twierdzi, że nie łączą się rabaty z DUK i orange open extra. Mam nadzieję, że się myli. Potwierdził, że jeżeli odwiesze nr stacjonarny będę mógł otzrymać OOextra na kamórkę. Nie wiem czy się na to zdecyduję, bo mam obecnie neostrade a w marcu być może będę miał ich światłowód więc nie będę musiał płacić za utrzymanie lini/tel stacjonarny.Leo pisze:
Od razu propozycja tańszego abonamentu Wspólnego za 13,70 zł miesięcznie lub droższego za 23,69 zł. Abonamenty po rabacie 30 % oraz Open Extra za usługę stacjonarną.