Witam wszystkich!
W najblizszych dniach mam zamiar isc zlozyc wymowienie do salonu plusa, zeby sprobowac rowniez wynegocjowac od nich jakas korzystna oferte.
W zwiazku z tym mam kilka pytan:
Przypuscmy ze zaproponowali by mi obnizke abonamentu, np z 39,90 do 19,90 jak juz pare osob tutaj o tym wspominalo.
Mam zamiar rowniez kupic internet mobilny 15GB za 60zł ktory obnizy mi abonament telefoniczny o 50% zgodnie z obowiazujaca promocja.
Czy w takim przypadku wynegocjowany abonament w wysokosci 19,90 zł zostanie obnizony jeszcze o 50% czyli wyjdzie mnie 9,90 ? czy wynegocjowany abonament 20zl nie moze lapac sie juz do tej promocji?
Miał ktos juz taki przypadek?
Jeszcze jedno pytanko:
Czy mial ktos przedstawiona oferte z telefonem przez BUK ?
Na jakie rabaty od BUK mozna liczyc w przypadku brania abonamentu z telefonem?
[ Dodano: 2013-11-15, 16:32 ]
okti51 pisze:Wczoraj złożyłem wypowiedzenie i dzisiaj już dzwonili. Dostałem taką ofertę: 400 minut za 40 zł plus telefon xperia n za 90 zł.
Słyszeliście coś o tym telefonie ? W necie znalazłem jednego angielskiego newsa na jego temat. Ostatnio jak dzwonili też go proponowali, więc na pewno dwa razy źle bym nie usłyszał.
[ Dodano: 2013-11-04, 15:46 ]
Przed chwilą jeszcze raz dzwonił gościu i jednak jest to M. Co sądzicie o tej ofercie?
Zaproponował też 200 minut, darmowe do Plusa i M za 40 zł
Abonament 40zł zawierał juz pakiet internetowy 1GB czy 40zł bez pakietu, za ktory trzeba doliczyc jeszcze 10zł?