Ladnie po mnie pojechaliscie,ale... ja nie bronie Plusa,a oferta jest akceptowalna,a nie rewelacyjna jak dla mnie i wcale nie zachwalam,tylko pisze na co sie zdecydowalem i w jaki sposob.
zielony 71-to o czym piszesz tyczy sie Umowy Minutowej 6000,a to jest raczej odpowiednik Kubali 100,wiec i tak 100zl/mies. W tej tanszej fon znowu bylby zbyt drogi.Doczytalem tez ze daloby sie za 74 zl/mies poleciec na tej umowie...ale trwala by (o zgrozo)40 miesiecy...tod opiero absurd...Jesli wiec chcialbym w miare terminowo(2lata) zakonczyc to i tak 100zl i tak.Niemal na 1 wychodzi.
pprzemo-wypunktowales moje cytaty zupelnie powyrywane z kontekstu,ale zawsze tak wygodniej...co do bandy oszolomow pisalem,na temat oferty,ktora rozsylaja do klientow sms-ami i listowni i sie nie pomylilem.Zreszta nawet wczoraj dostalem ta smieszna ulotke i nawet konsultant stwierdzil,by traktowac takich ofert powaznie,bo to standard dla wszystkich.
Dla 5800 nie wzialbym 120,bo mi nie potrzebna,bo faktycznie nie rozmawiam nawet na te 90,ale skoro mialbym wziac 75 i zabulic za samego fona chore pieniadze,to wole dolozyc 15 zl(wychodzi ta sama kasa przez cala umowe) i miec rezerwe minutowa,gdybym faktycznie potrzebowal ich duzo.Juz raz mialem sytuacje,ze zona lezala miesiac w szpitalu w innym miescie(mial byc tydzien) i musialem dobierac minuty z 5Plus,a i tak ich bylo zbyt malo.Wole inne nagrody,niz minuty.
Fresha tez odpuscilem,bo nic w sumie na tym sie nie zyskuje(nno moze niewiele,a na starcie spory wydatek.Teraz nie mam luznych srodkow na takie zabawy.
Od poczatku nie mialem zadnej oferty,nawet gorszej,wiec niczego nie moglem miec od poczatku.
Z MixPlusa zrezygnowalem po glebszym zastanowieniu,gdyz mixowcow w kazdej sieci sie slabo traktuje,a i sam sposob jest malo wygodny.
A to ze pracuje na Poczcie,to nie znaczy,ze mam jak polowa spoleczenstwa naduzywac wszystkich dostepnych mozliwosci i wydzwaniac z pracy.Nie jestem kadry kierowniczej,dyrektorskiej,ani nawet biurowej,by siedziec w ciepelku i wydzwaniac gdzie mi tylko trzeba prywatnie ze sluzbowego telefonu.Dla mnie jest to naduzycie,podobne do wyjazdow wakacyjnych sluzbowym samochodem(nie kazdy ma w umowie taka mozliwosc,a korzysta).
Jeszcze raz napisze,ze niczego tu nie wychwalam i nie mialem takiego zamiaru,a Ty pprzemo jak chcesz,to ciesz sie swoim 6210 w Playu.Kazdy bierze co chce,na tym polega wolny wybor i dyskusja tutaj...