Mulder pisze: Znając Orange na pewno nie obniży ceny minuty tylko wprowadzi nowy plan taryfowy (chyba będzie się nazywał "Jeszcze Nowszy Nowy Twój Plan"

).
Zgadza sie mozna pomarzyc by obecni aboneci cos zyskali
Wieczory i wekendy pod ile numerow dzwonicie wiecej niz 100 minut miesiecznie? Jakbym znalazl takich 2-3 co duzo dzwonie choc pewnie nie az 100 minut z jednym numerem byloby dobrze. Jesli oczywiscie wezme pod uwage rozmawianie z takimi osobami przez 24 godziny a nie tylko od 20 do 9 rano. Bo jakby nie patrzec to najwiecej polaczen wykonujemu w dzien. Wieczorem to juz nam sie telefonu do reki niechce wziasc

.... Oczywiscie oferta wieczory i wekendy 60 zl na 24 miesiace jest rewelacyjna ale ile osob znajac swoj profil dzwonienia zdecydowaloby sie na oplacanie tej oferty. Ja sam mam aktywne wieczory i wekendy ale 30 bo placic za godzine wiecej czyili od 20 a nie 21 .... az 30 zl wiecej

Jesli daja gratis to super ale z drugiej strony ile osob ktore dostana 1200 minut miesiecznie wydzowni je? Smiem twierdzic ze jak na 10 osob ktore otrzymaja promocje za friko 1 wydzwoni 1200 minut bedzie dobrze. Tylko nie bierzmy pod uwage 2 pierwszych okresow rozliczeniowych bo w nich jeszcze bedzie nam szkoda zeby przepadlo i bedziemy dzwonic na sile. Pozniej nasz zapala do dzwonienia na sile oslabnie

Zdarzaja sie wyjatki ktorym 1200minut bedzie malo ale to tylko wyjatki.
[ Dodano: 2008-03-25, 15:56 ]
Mixiorek pisze:W jednym aspekcie nie mogę się zgodzić. Darmowe wieczory i weekendy są bardzo cenne. 1200 minut miesięcznie robi swoje. Jeżeli ktoś dużo dzwoni w tych porach na stacjonarne (tego w play nie ma) i do orange to jest to nie do przecenienia.
Z drugiej strony Play daje telefon, więc trzeba się zastanowić na czym komu zależy.
Play daje jeszcze 50% upustu na abonament i w ramach promocji urodzinowej darmowe rozmowy w play do konca roku o stacjonarnych chyba nie ma mowy. Oczywiscie + telefon w calkiem przyzwoitej cenie. 1200 minut na stacjonarne i do orange jest cenne jak nie potrzebujesz telefonu wiekszosc mimo wszystko woli miec tania sluchawke nowa niz wiecej minut zgadnij zatem gdzie pojda jesli orange bedzie nadal taka polityke prowadzilo. Moi znajomi juz tak czynia bo nie sa wstanie przy swoim profilu dzwonienia przedzwonic minut w play. Natomias cena telefonu jaki im dawali w propozycji byla gorsza o 300 % niz jakby przyszli podpisac nowa umowe z ulicy. To jest polityka utrzymania klienta sprawdzonego ktory nie zalega z platnosciami co miesiac jest pewnym platnikiem??? Sam mam nadal w orange kilka numerow i nadal nie wiem co mnie tu jeszcze trzyma chyba nie chce mi sie bawic w przenoszenie numeru no i mimo wszystko nadal sporo dzwonie do orange. Ale ja jestem z tych co maja kilka prepeidow roznych numerow wiec tak zwanych swirow telekomunikacyjnych i nie mozna mnie zaliczac do grupy osob ktore w normalny sposob korzystaja ze swojego abonamentu.