kurek99:
Huawei E3372 kupisz bez umowy za 169 zł zachowując swoją korzystną ofertę FORMUŁA 4G LTE UNLIMITED. Nowa oferta jest droższa. Dużo droższa.
Ale do rzeczy: nieco lepszą ofertę otrzymasz po złożeniu wypowiedzenia, a tak to dostaniesz standardową.
D-Link DWR 116 + modem Huawei E3372 LTE za 19 zł w abo 49,99 (3m za 24,95), gdzie dostajesz 30 GB + 5 GB za zakup online/telesales + 3m dodatkowego 100 GB limitu czyli po 135 GB prędkość spada do 1 mbit/s, po okresie promocji po 35 GB net jest BLOKOWANY do nowego okresu rozliczeniowego!!! Nocki bez limitu od 24 do 9 rano MUSISZ SAMEMU UAKTYWNIĆ za free.
Jeśli masz FORMUŁĘ 4G LTE UNLIMITED od opcji 29,99 możesz za 20 zł mieć minimum 100 GB neta, po których możesz, ale nie musisz mieć lejek 2 mbit/s - czyli NETA MASZ CAŁY CZAS w porównaniu do nowej oferty, gdzie po wyczerpaniu GB masz BLOKADĘ TRANSFERU. Dlatego zastanów się nad przedłużeniem umowy na Play Internet. Ja odradzam. Sam mam starą taryfę i pozostanę albo na bezterminówce od lipca, gdzie mam 25 GB+nocki za 29,99 z możliwością podwojenia transferu za 10 zł, albo dopłacam 20 zł i mam neta non-stop na przyzwoitych prędkościach za max 50 zł/mies, czyli praktycznie identycznie, jak w ofercie Internetu na kartę albo w innym wypadku przejdę na kartę.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam