U mnie w internecie jest tylko jedn oferta...
Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
Parę dni temu, osti24 pisał o takiej ofercie " abonament z 120zł na 100zł czyli -20zł, galaxy s7 za 9zł-rabat 350zł. Wszystko no limit , 20 gb neta." umowa na 24 miesiące.tplonka pisze:Witajcie,
Mam propozycję z T-mobile:
Abonament 75 zł- wszystko no limit
umowa na 36 miesięcy
telefon : samsung A5- za 1 zł + 19 za kuriera.
Odpuścić czy brać?
Można zrabatować o 20 zł. I kuriera w gratisie. A po promocji można się spodziewać wszystkiego. Serio, i lepiej się nie napalać, bo z tych urodzin może nic nie wyjść (tak też bywało w latach minionych).Piotrw21 pisze:Czyli można dostać rabat 20 zł w abo za 120... Mi jak na razie proponowali 120-15=105 i p 10 za 20.. może da się jeszcze urwać to 5 albo kuriera gratis... Szczerze to jeszcze poczekam może pojawi się honor 9 to i cena p10 spadnie albo jaka promocja urodzinowa ( a tak w ogóle to czego można się po niej spodziewać?)
Ja zawsze pisze na kontakt ze strony internetowej i w niej zawieram wszystko to co chcę. I zazwyczaj otrzymuje odpowiedź, że ok nie ma problemu że dostane to co chcę. A jak odpisują to z ogólnego. Jedynie w podpisie jest że pracownik sekcji utrzymania klientatmorgan pisze:Witam.
ma ktoś kontakt mailowy do któregoś z pracowników SUK? Bedę wdzięczny za udostępnienie
Mam nadzieję że tego nie zmienili bo sam chce umowe przedłużać w tym abo i do tego galaxy s7 za 9zl. Co do promocji urodzinowych to zawsze przedłużałem przed nimi i jakoś nie pamiętam aby było w nich coś wspaniałego że potem żałowałem że nie zaczekałemBruno2 pisze:Można zrabatować o 20 zł. I kuriera w gratisie. A po promocji można się spodziewać wszystkiego. Serio, i lepiej się nie napalać, bo z tych urodzin może nic nie wyjść (tak też bywało w latach minionych).Piotrw21 pisze:Czyli można dostać rabat 20 zł w abo za 120... Mi jak na razie proponowali 120-15=105 i p 10 za 20.. może da się jeszcze urwać to 5 albo kuriera gratis... Szczerze to jeszcze poczekam może pojawi się honor 9 to i cena p10 spadnie albo jaka promocja urodzinowa ( a tak w ogóle to czego można się po niej spodziewać?)
Teoretycznie tak powyżej 100 zł zniżka 20 i 350 na telefon, przy niższych abo zniżka była 10 zł i rabat na tel 200 lub 250 zł nie pamietam dokładnie. Ostatnio chyba coś kombinowali aby zmniejszyć zniżki z racji zniesienia roamingu ale chyba jednak tego nie zrobiliPiotrw21 pisze:A w wyższych abonamentach tzn 140, 160 też obowiązuje rabat 20 na abo?
Wiesz ja bym odmówił. Przede wszystkim umowom na 36 miesięcy mówimy zdecydowanie nie. Chyba że byś dostał iphona 7 za 1 zł to wtedy brać i się nie zastanawiać.kamilapk pisze:Cześć
Kończy mi się w najbliższym czasie umowa. Dziś dzwonili do mnie z t-mobile, po rozmowie z konsultantką, której namarudziłam, że wcale nie przedstawia fajnych ofert i że lepiej przejść w tym momencie do innego operatora to przełączyła mnie do serwisu utrzymania klienta. Pan tam zaproponował mi umowę w wysokości 60 zł, sms, mms, rozmowy bez limitu do tego 10GB neta i do tego Huawei P10 lite z opłatą początkową 20 zł. Umowa na 36 miesięcy (po 30 miesiącach 40 zł). Pytanie czy się to opłaca? Oczywiście powiedziałam, że muszę pomyśleć itp. Z góry dzięki za rady