Cześć,
Zarejestrowałem się specjalnie by Wam podziękować. Przed chwilą skończyłem rozmowę z sympatyczną panią z BOKu i z racji tego, że najbardziej interesowały mnie najświeższe posty przedstawię moją sytuację. Może komuś pomoże.
Miałem Formułę 4.0 Unlimited za 29,99zł + 10 zł sms do wszystkich + 5-10 zł za Bezpieczny internet (nie miałem żadnego w pakiecie) + kilka mmsów w sumie płaciłem 50-60 zł.
Umowa kończy się 31.12.2015, stwierdziłem, że tak dalej być nie będzie. Przeglądnąłem niniejszy wątek i postąpiłem zgodnie z radami.
01.12.2015 wypowiedziałem umowę w salonie Play i czekałem na telefon z BOK
08.12.2015 zadzwoniła do mnie pani z BOK i pierwsze zaproponowała no-limit na wszystko + 2gb internetu za 34,99 zł, powiedziałem że chciałbym więcej internetu.
Odpowiedziała, że może dać 4gb ale za 39,99 zł. Wtedy poinformowałem ją, że w sumie nie jestem zadowolony i wypowiedziałem umowę żeby przejść do Virgin, gdzie za 29,99 dostaje no-limit na wszystko + 5gb internetu, wtedy pani przedstawiła mi taką samą ofertę (uwzględniając terminowe wpłaty i zgody marketingowe) na czas nieokreślony więc przystałem na jej propozycję.
Wszystko poszło szybciej i sprawniej niż się spodziewałem. Teraz czekam na potwierdzenie i aneks do umowy.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję