• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 432 z 675
  • 1
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 675
 #871448  autor: klimaro
 13 cze 2016, 18:26
Mam dwa numery w Play, mogę mieć taką ofertę: (bez telefonu)
dla firm dostępne są oferty:
za 29,99 pln brutto na czas nieokreślony:
- nielimitowane połączenia na komórki i stacjonarne
- nielimitowane SMS/MMS
- 5GB
lub za 24,59 pln brutto (6m-cy bez opłat czyli średni 18,40pln) czyli popularna promocja 14,99 pln netto, umowa na 24 m-ce:
- nielimitowane połączenia na komórki, stacjonarne
- nielimitowane SMS/MMS
- 7GB (przez 6m-cy nielimitowany)

czy w O mogę mieć lepszą ofertę przy przeniesieniu, najchętniej z tel SG A5 2016. Czytałem bloga kolego zielony71 z cenami ale nie wiem jaka to oferta. W O mam 3nry komórkowe, 1 na tablet 2 stacjonarne z Neo, czy to się liczy do upustów?
 #871499  autor: zielony71
 14 cze 2016, 06:37
Sądzę, że możesz w O. dostać lepsze warunki, korzystając z nowej promocji Orange Open Extra, ale to wymaga skomplikowanych obliczeń i rozwiązania równania z wieloma niewiadomymi:-D
 #871600  autor: norz
 14 cze 2016, 18:30
Vouchery nie łączą się z rabatem Orange Open Extra. ;)
Dajcie znać czy ktoś już coś ciekawego wynegocjował (tzn. czy dalej można wytargować te 30% rabatu). :)
 #871620  autor: wesec88
 14 cze 2016, 20:54
Witam... Chciałbym przedłużyć umowę z "Pomarańczą" bez telefonu.Co mogę od nich "wydębić"? interesuje mnie umowa na 12 miesięcy i najlepiej no limit!!! Dodam że złożyłem wypowiedzenie i na razie żadnego kontaktu z ich strony. Umowa kończy się 08.07. PROSZĘ O POMOC
 #871623  autor: Sowolog
 14 cze 2016, 21:02
Ja mam taką samą sytuację (interesuje mnie umowa bez telefonu i złożyłem wypowiedzenie) i jedyne co otrzymałem to takie same propozycje jak te na stronie internetowej. Pozostaje przejść do Nju i mieć za 39,90 zł to samo co Orange oferuje za 59,90 zł. W Nju dużo więcej danych i brak zobowiązania na wiele miesięcy, a sieć ta sama.
 #871630  autor: wesec88
 14 cze 2016, 21:23
Sowolog pisze:Ja mam taką samą sytuację (interesuje mnie umowa bez telefonu i złożyłem wypowiedzenie) i jedyne co otrzymałem to takie same propozycje jak te na stronie internetowej. Pozostaje przejść do Nju i mieć za 39,90 zł to samo co Orange oferuje za 59,90 zł. W Nju dużo więcej danych i brak zobowiązania na wiele miesięcy, a sieć ta sama.
Pytanie moje czy internet również działa w technologi LTE jak Orange/T-Mobile (jedna wspólna sieć) czy tylko technologia HSDPA (3G)?
 #871640  autor: stoosiem
 14 cze 2016, 21:56
scisly pisze:Witam
Zadzwoniłem dziś do DUK i otrzymałem następującą ofertę. Za 29 zł dostałbym abonament z telefonem Moto E za 1zł oraz 200 min darmowych rozmów na komórki i stacjonarne (do Orange bez limitu).
Niestety nie posiadają w tym momencie żadnych telefonów za 1zł.
Czy powyższa oferta jest dobra, czy jednak można coś lepszego wynegocjować?
Wysłałem wcześniej wypowiedzenie, ale z tego względu, że nie mają dla mnie oferty z telefonem za 1zł i abo do 30zł to anulowałem wypowiedzenie.
Czy w salonie jest szansa dostać abo do 30zł z ok. 200 min darmowych rozmów na komórki i stacjonarne + tel za 1zł?
To jest standardowa oferta, abo za 24,99 a telefon Moto E jest w promocji i rata zamiast 15,01 wynosi 5,01, chyba 9 złotych płacisz na start. W tej promocji był jeszcze LG Leon, ale tego telefonu już chyba nigdzie nie ma w magazynach. 200 minut jest tylko na komórki, rozmowy na stacjonarne są normalnie płatne, choć wielu konsultantów tego nie wie i wprowadza w błąd. DUK teoretycznie mógłby Ci zaproponować darmowe rozmowy na stacjonarne i rabat 10%, ale teraz się znowu pozmieniało i rabaty zależą od stażu w Orange i daty końca umowy.
 #871650  autor: Busola
 14 cze 2016, 22:34
Dzisiaj po kontakcie z DUK otrzymałem 30% rabatu na abonament -( dokładnie to Smart Plan LTE Główny 84,99) do tego wybrałem LG G5.
Łącznie będę płacił 108 zł na 30 miesięcy.
Dodatkowo dostałem rozmowy na stacjonarne i pakiet rooming gratis na czas trwanie umowy, to prawie jak pakiet za 134.99, Za staż w Orange mam 20GB internetu więc też jest ok.

Jak dla mnie bardzo dobra oferta.
 #871656  autor: scisly
 14 cze 2016, 23:17
stoosiem pisze:
Zadzwoniłem dziś do DUK i otrzymałem następującą ofertę. Za 29 zł dostałbym abonament z telefonem Moto E za 1zł oraz 200 min darmowych rozmów na komórki i stacjonarne (do Orange bez limitu).
Wysłałem wcześniej wypowiedzenie, ale z tego względu, że nie mają dla mnie oferty z telefonem za 1zł i abo do 30zł to anulowałem wypowiedzenie.
Czy w salonie jest szansa dostać abo do 30zł z ok. 200 min darmowych rozmów na komórki i stacjonarne + tel za 1zł?
To jest standardowa oferta, abo za 24,99 a telefon Moto E jest w promocji i rata zamiast 15,01 wynosi 5,01, chyba 9 złotych płacisz na start. W tej promocji był jeszcze LG Leon, ale tego telefonu już chyba nigdzie nie ma w magazynach. 200 minut jest tylko na komórki, rozmowy na stacjonarne są normalnie płatne, choć wielu konsultantów tego nie wie i wprowadza w błąd. DUK teoretycznie mógłby Ci zaproponować darmowe rozmowy na stacjonarne i rabat 10%, ale teraz się znowu pozmieniało i rabaty zależą od stażu w Orange i daty końca umowy.
Moto E już nie mają, ale LG Leon znalazł się. Jedna sztuka w salonie, może z wystawy.
Dwóch konsultant powiedział mi o 200 minutach na komórki oraz na stacjonarne. A ten rabat to jest max 10% czy można coś więcej ugrać? Myślałem jeszcze o załatwieniu kuponu rabatowego 20%, ale czy będzie działał z powyższym pakietem? Umowa skończyła się w lutym i teraz przeszła na czas nieokreślony.
 #871774  autor: ajan
 15 cze 2016, 16:50
Mam plan Smart Plan Halo II 69,90 z 30% rabatem.
Do tego Orange Free Net 59,90 z również 30% rabatem.
Na telefon kończy mi się umowa.
Czy ktoś się orientuje czy mogę uzyskać taki sam rabat na Smart Plan LTE na raty za 54,99?
I ewentualnie jaki telefon polecilibyście. Teraz mam LG L90

Obrazek
Obrazek
 #871903  autor: Fazzi
 16 cze 2016, 09:22
Fazzi pisze:
Orange Ekspert pisze:Prosimy o przesłanie indywidualnego zgłoszenia za pośrednictwem Mój Orange- zakładka 'zgłoś sprawę'. W treści prosimy o wprowadzenie swojej propozycji. Oddzwonimy do Ciebie.
Orange Ekspert - zgodnie z sugestią stworzyłem zgłoszenie - 1493085570. Zostało ono zamknięte bez żadnego kontaktu ze mną. Gratuluję poziomu obsługi...
Kontynuując wątek, stworzyłem nowe zgłoszenie nr 1493194838 z prośbą o wyjaśnienie sytuacji, dostałem maila od obsługi klienta w dniu 12.06 z informacją że ktoś się ze mną skontaktuje w ciągu 48h. Minęły 4 dni i cisza ze strony biura obsługi. Po prostu genialny poziom obsługi :mrgreen:
 #871956  autor: scisly
 16 cze 2016, 13:13
scisly pisze:
stoosiem pisze:
Moto E już nie mają, ale LG Leon znalazł się. Jedna sztuka w salonie, może z wystawy.
Dwóch konsultant powiedział mi o 200 minutach na komórki oraz na stacjonarne. A ten rabat to jest max 10% czy można coś więcej ugrać? Myślałem jeszcze o załatwieniu kuponu rabatowego 20%, ale czy będzie działał z powyższym pakietem? Umowa skończyła się w lutym i teraz przeszła na czas nieokreślony.
Proszę powiedzcie czy jest sens ponownie wysyłać wypowiedzenie jeśli za pierwszym razem jak je wysłałem to dostałem taką samą propozycję jak bez wypowiedzenia?
Dostałem następującą ofertę za 30zł:
- 200 min do wszystkich sieci komórkowych wymienne na SMS,
- rozmowy na stacjonarne bez limitu,
- rozmowy do Orange bez limitu,
- 1,4 GB internetu.
- do tego LG Leon za 99zł (umowa na 24 mies.) lub za 19zł (umowa 30 mies.), albo inny smartfon Motorola Moto E 4G za 49zł (umowa na 24 mies.) lub za 0zł (umowa 30 mies.)

Rabatu 10% nie udało się wynegocjować.
Czy można przy przedłużaniu umowy z DUK użyć kuponu rabatowego 20% lub 30% na abonament?
Czy można coś więcej wynegocjować?
 #871967  autor: Kris1992
 16 cze 2016, 14:19
Witam

Szukam jak najtańszej oferty przedluzeniowej BEZ TELEFONU. No limit rozmowy / sms / mms / z 2gb lub wiecej neta.

Jakie porpozyjcje?
 #871968  autor: zielony71
 16 cze 2016, 14:29
scisly pisze:...
Czy można przy przedłużaniu umowy z DUK użyć kuponu rabatowego 20% lub 30% na abonament?
Kupony działają tylko w sklepie internetowym.
Dlaczego nie chcesz przedłużyć umowy w sklepie online?
 #871980  autor: scisly
 16 cze 2016, 16:01
zielony71 pisze:
scisly pisze:...
Kupony działają tylko w sklepie internetowym.
Dlaczego nie chcesz przedłużyć umowy w sklepie online?
Uważam, że oferty w sklepie online są gorsze.
Szukam abo do 30zł z telefonem bez rat i najlepiej za 1zł.
Potrzebne mi są głównie rozmowy na komórki (ok. 200 min.) i stacjonarne bez limitu.
 #871992  autor: ManiacGSM
 16 cze 2016, 17:51
A ja tak z ciekawości zapytam. Jakie są ofert w salonach? telefony też na raty ? czy normalnie? Ostatnio dawno nie miałem potrzeby być w salonie.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
  • Strona 432 z 675
  • 1
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 675
  • 1
  • 430
  • 431
  • 432