witam.
2 lata temu przedłużałem abo i skończyła mi sie zniżka, a do końca umowy jeszcze pół roku.
Mam tylko jeden numer w orange i nic więcej.
Zaproponowali mi abo 50
no limit bez stacjonarnych
25zł miesiecznie za p9 lite +19zł za tel jednorazowo.
7gb internetu
Co można dalej ograć? 20% na abonament? wiecej netu? inny abo? Prosze o pomoc - jestem na bieżąco w T-mobile, ale to tel. żony i nie za bardzo rozumiem plany i znizki na open. W t-mobile na przedłużeniu miałbym wszystko to samo za 59,99 ze stacjonarnymi i opłatą za tel. 0,04zł, a wiem ze T jest gorsze.
Przenieść numeru nie chce.
EDIT:
Po negocjacjach z DUK
abo 35
rata za tel 25
opłata jednorazowa 200zł
7gb internetu
ale za żadne skarby nie chcą mi dać darmowych MMSów - w życiu sie z takim czyms nie spotkałem! - o co chodzi?
2 lata temu przedłużałem abo i skończyła mi sie zniżka, a do końca umowy jeszcze pół roku.
Mam tylko jeden numer w orange i nic więcej.
Zaproponowali mi abo 50
no limit bez stacjonarnych
25zł miesiecznie za p9 lite +19zł za tel jednorazowo.
7gb internetu
Co można dalej ograć? 20% na abonament? wiecej netu? inny abo? Prosze o pomoc - jestem na bieżąco w T-mobile, ale to tel. żony i nie za bardzo rozumiem plany i znizki na open. W t-mobile na przedłużeniu miałbym wszystko to samo za 59,99 ze stacjonarnymi i opłatą za tel. 0,04zł, a wiem ze T jest gorsze.
Przenieść numeru nie chce.
EDIT:
Po negocjacjach z DUK
abo 35
rata za tel 25
opłata jednorazowa 200zł
7gb internetu
ale za żadne skarby nie chcą mi dać darmowych MMSów - w życiu sie z takim czyms nie spotkałem! - o co chodzi?