Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
BzduraTriceratops pisze:Składając wypowiedzenie numer jest przeznaczony do dezaktywacji, konsultant mówił prawdę. Jeśli chcesz numer przenieść do innego operatora to po prostu idziesz do nich, podpisujesz papiery i oni resztę załatwiają z Orange. Jeśli wcześniej złożona była rezygnacja,należy ją wycofać.yamaha44 pisze:Witam,
znajoma ma umowę na firmę, która kończy się w okolicach połowy lipca. Znajoma jest zainteresowana LG G3/4/5 w zależności od ceny. Przy próbie rozmowy z konsultantem z Orange została poinformowana, że składając wypowiedzenie nie będzie można przejść w razie co do innego operatora. Czy to prawda, bo wydaje mi się, że raczej nie. Tu pytanie co można ugrać składając wypowiedzenie i ile kosztowałby abonamenty z wymienionymi telefonami? Niestety w temacie nie ma zbyt wiele info o trafach dla firm.
Czekamy teraz na relację na blogu czy już Orange powraca powoli z telefonami do "bardzo dobrych" ofert.zielony71 pisze:Spore obniżki w cenniku telefonów w wyższych abonamentach.
jarnold pisze:Mam aktualnie 6 usług w orange open czyli rabat 45 zł.
Czy jeśli wezmę jeden abonament za 55 zł po rabacie za usługi stacjonarne tj 25 zł to stracę wtedy 1 usuługę z Orane Open czyli dostane rabat 35zł czy tracę cały rabat w Orange Open?
zenon40 pisze:Proszę o poradę, która opcja byłaby dla mnie korzystniejsza. Mam następujące usługi:
1 tel. Stacjonarny 35zł
2 tel. Komórkowy 61.5 zł
3 tel. Komórkowy ?
Do przedłużenia jest drugi abonament komórkowy. Biorę pod uwagę dwa warianty:
1 Smart Plan LTE tylko Sim cena na stronie 39,90 -20% rabat – 20zł rabat Open
2 Smart Plan Open LTE 25+5zł rata Motorowa E
Proszę o wyjaśnienie, który wariant będzie w mojej sytuacji korzystniejszy. Czy przy wyborze wariantu 2, będzie mi przysługiwać jeszcze 10zł rabatu Open za drugi abonament komórkowy?
Dodam, że z końcem roku mam zamiar dokupić Internet mobilny. Czy to zmieni jakoś sytuację?
Dzięki za pomoc.Orange Ekspert pisze:zenon40 pisze:Proszę o poradę, która opcja byłaby dla mnie korzystniejsza. Mam następujące usługi:
1 tel. Stacjonarny 35zł
2 tel. Komórkowy 61.5 zł
3 tel. Komórkowy ?
Do przedłużenia jest drugi abonament komórkowy. Biorę pod uwagę dwa warianty:
1 Smart Plan LTE tylko Sim cena na stronie 39,90 -20% rabat – 20zł rabat Open
2 Smart Plan Open LTE 25+5zł rata Motorowa E
Proszę o wyjaśnienie, który wariant będzie w mojej sytuacji korzystniejszy. Czy przy wyborze wariantu 2, będzie mi przysługiwać jeszcze 10zł rabatu Open za drugi abonament komórkowy?
Dodam, że z końcem roku mam zamiar dokupić Internet mobilny. Czy to zmieni jakoś sytuację?
W pierwszym wariancie będziesz płacił niższy abonament oraz otrzymasz rabat Orange Open w wysokości 20zł do każdej faktury.
Kolejna zakupiona usługa - na przykład internet mobilny- podwyższy rabat Orange Open do 25zł.
ponawiam pytaniebulgar_rpk pisze:Ja mam pytanie. Czy jeśli umowa mi się kończy 17.06.2017 to w grudniu będę mógł coś już z DUK ugadać? Bo zalezaloby mi na abo do 70zl z P9 Lite i min 5gb neta
Prosimy o przesłanie indywidualnego zgłoszenia za pośrednictwem Mój Orange- zakładka 'zgłoś sprawę'. W treści prosimy o wprowadzenie swojej propozycji. Oddzwonimy do Ciebie.Fazzi pisze:Zastanawiam się czy można dostać ciekawszą ofertę na przedłużenie umowy niż 40% rabatu na rok (20% w skali umowy). Za dwa miesiące kończy mi się umowa na numerze żony, w grę wchodzi przedłużenie z iphone 5s/se lub bez tel i kupno tel osobno. Jak narazie miałem jedną rozmowę z obsługą klienta to mi powiedzieli że tych iphone'ów nie mają, a bez tel dali gorszą ofertę niż przez stronę z kodem rabatowym. Póki co wypowiedzenia na ten numer nie składałem. Tak realnie jest szansa na coś lepszego bez składania wypowiedzenia? Jeśli nie mają iphonów na przedłużenie to nie wiem czy jest sens walczyć ze składaniem wypowiedzenia i kombinowaniem z przedłużeniem bez telefonu bo te abonamenty wtedy są dość niskie przez co 30% rabatu bez tel może być niższe kwotowo (lub porównywalne) w stosunku do 20% z wyższego abo.
tampl1 pisze:jak wypowiedzieć umowę z orange a potem zrezygnować z wypowiedzenia. Czy da się coś takiego zrobić proszę o odpowiedz
Masz jakieś info o szczegółach zmian w Orange Open?miguell pisze:Na stronie Orange tansze raty za telefony sony... i jeszcze nie do konca potwierdzone info - od poniedzialku zmienia sie rabat orange Open
rozmawiałem w ostatnim tygodniu już ze trzy razy i generalnie jest (_!_)Sowolog pisze:Czy po złożeniu wypowiedzenia jest obecnie szansa na 30% zniżkę?
Dzisiaj miałem dwa telefony i proponują jedynie to co mam dostępne przez stronę.
za 239 PLN to to abonament wychodzi (84,99 -10%) + 15 to daje ~91 PLNzielony71 pisze:@tomeck - przecież to możesz mieć od ręki w sklepie internetowym? (no przepraszam, telefon za 239 zł).