Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
3 listopada przedłużyłem umowę właśnie z opcją za 19.50 (nie chciałem dawać zgód marketingowych). Bezproblemowo, ja dzwoniłem do nich, wypowiedzenie złożone.tupta pisze:Witam,
orientuje się ktoś czy jest jeszcze dostępna oferta za 19,50 zł?
Wczoraj przedłużyłem umowę na 2 numery z ofertą za 29,99 zł, na trzeci chciałem właśnie tą za 19,50 zł i niestety ale nie była dostępna (ani ta za 19,99 zł). Czy ktoś coś wie na ten temat?
Akurat to można sprawdzić w Play 24.Jednak wszystko wyjaśni się po otrzymaniu faktury.sql pisze:Kolejna sprawa na moje oko ta taryfa to najniższy abonament bez nielimitowanych połączeń.
Dokładnie, masz nie włączone zgody marketingowe, stara praktyka Play a potem tłumaczą się że to wina systemu. Zgłoś do BOK, Ja o dziwo jednocześnie zgłosiłem telefonicznie do biura obsługi i na Play24 i dostałem aż 16zł rabatu na następną fakturę, po prostu Pani w BOK przyznała Mi 6zł a potem przez Play 24 dostałem jeszcze dodatkowo 10zł rabatu:)_sobih_ pisze:Mam pytanie do tych, co przedłużali umowę za 29,99. Po wyrównaniu faktur związanych z poprzednim abo spodziewałem się aktualnej faktury 29,99 a dostałem ~35zł i z tej fv nie wynika, abym wykonał jakiekolwiek pozaabonamentowe manewry. Ktoś jeszcze ma podobną sprawę? O co kaman?
W tym abo jest tylko 2,5GB neta przy platnosci 29,99 netto?IK`ey pisze:
piszesz o pierwszej czy o drugiej fakturze po przedłużeniu umowy ?_sobih_ pisze:Mam pytanie do tych, co przedłużali umowę za 29,99. Po wyrównaniu faktur związanych z poprzednim abo spodziewałem się aktualnej faktury 29,99 a dostałem ~35zł i z tej fv nie wynika, abym wykonał jakiekolwiek pozaabonamentowe manewry. Ktoś jeszcze ma podobną sprawę? O co kaman?