mariusz.dytko pisze:iPlus
Bo w ofercie za 49 zł jest chyba nielimitowany internet...z tym, że ze spowolnieniem po 10GB...
przecież wcześniej pisałem, że ten pakiet jest w taryfie za 29 zł która jest taryfą zrabatowaną z 49 zł,
Karlos20 pisze:Co ciekawe, taką ofertę można otrzymać już z marszu dla nowej aktywacji/przeniesienia numeru na 24 miesiące,
więc przy aktywnej ofercie po przedłużeniu umowy na czas nieokreślony - zawsze można ZWIĘKSZYĆ abonament na wyższą opcję taryfową (migracja z bazowej FORMUŁA UNLIMITED 29,99 (aneks za 19,99/mies.) / 49,99 (aneks za 29,99/mies.) na FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED 99,99 - w tej taryfie kryje się FSU PRO tylko SIM za 49,99).
Po 10 GB jest atrakcyjny lejek na smartfona 1 mbit/s na wszystkich 4 zasięgach. Porównując to do poprzednich taryf, szczególnie do aneksów z odpicowaną starą Formułą 4.0 za 19,50 z dopłatą za nielimitowane LTE za 20 zł/mies., warto dopłacić, aby mieć neta bez limitu na każdej technologii. Do tego TIDAL za darmo na 2 lata.
zależy co kto potrzebuje, jak masz modem albo telefon z LTE i chcesz tani pakiet no limit za 20 zł + 19 zl abonament za wszystko no limit to wychodzi 40 zł, a jak ktoś ma kartę sim w innej ofercie to może zrezygnować z tego pakietu, a jak zrezygnuje z pakietu w innej sieci to może sobie aktywować ten pakiet no limit LTE,
jak chcesz mieć no limit w każdym zasięgu to do abonamentu 29 zł doliczasz kolejne 29 zł za pakiet 10 GB i 1 Mega lejka po 10 GB, to wychodzi 60 zł,
obie opcje są atrakcyjne,
Adriano pisze:Witam
Kończy mi się umowa i płacę obecnie 44zł. Mam 1.5 GB, wszystko no limit.
Przy końcu umowy myślę nad przejściem na kartę albo nad jakimś tanim abonamentem. Chcę nowy telefon, ale nie wiem czy brać z abo czy oddzielnie sobie kupić. Czy mam szansę na jakiś telefon lepszy od LG G2 mini w abonamencie nie większym jaki obecnie posiadam i żeby dopłata nie była większa niż np. 400zł? Czy lepiej walczyć o tani abo z internetem większym a tel kupić oddzielnie?
walczyć o tani abonament bo zostanie taki nawet na umowie na czas nieokreślony, a telefon zawsze możesz kupić sam, za to pozbędziesz się problemów typu liczenie co 2 lata czy opłaca się zmienić oferte