• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 421 z 692
  • 1
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 692
 #833384  autor: ZbujMadej
 05 lis 2015, 09:25
Replay z telefonem - abo 59,99, rozmowy, sms, mms - bez limitu, internet 2GB
Huawei P8 Lite - 99zł, Xperia M4 Aqua - 219zł

Różnica w cenie telefonu pomiędzy zakupem u operatora, a kupnem na wolnym rynku marginalna. Oferta tylko dla leniwych lub osób, które nie mogą kupić telefonu za gotówkę lub na raty.
 #833455  autor: T-mati1
 05 lis 2015, 14:59
Czy w tych najniższych abo jest dostępny Tidal za free?

THUNDER UP!!!
 #833460  autor: KC-KARLOS
 05 lis 2015, 15:40
Niestety nie, w moim odpicowanym abo FORMUŁA UNLIMITED 29,99 na kwotę 19,99 - TIDAL jest dostępny tylko w opcji płatnej 19,99 - czyli po staremu.
TIDAL za 0 zł na 2 lata jest dostępny od Formuły 4.0 (19,50 przejdzie), a także w opcji za 29,99 (odpicowana FORMUŁA UNLIMITED 49,99) FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED i FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED PRO 49,99. Czyli łapią się abonamenty bazowe z przedziału powyżej 30-40 zł.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #833560  autor: johnnytomala
 06 lis 2015, 01:09
Mógłby ktoś potwierdzić, czy ta oferta specjalna za 29,99 zł brutto no-limit kom, stacjonarne, SMS i MMS-y plus 5 GB internetu w smartfonie jest dla osób indywidualnych? Jak się ona nazywa w Play24 i jak rozliczane są pakiety? 25.11 kończy mi się umowa 24 miesięczna z telefonem Formuła 4.0 Unlimited, 79,99 zł brutto miesięcznie (49,99 zł abonament, 10 zł pakiet SMS/MMS i 2 GB internetu za 20 zł), 9 października złożyłem wypowiedzenie z zachowaniem okresu zastrzeżonego umowę z migracją do pre-paid, 15 października dzwoniła konsultantka, ale chciała mi wcisnąć jakąś syfną ofertę 18-miesięczną, dzień później dzwoniła, gdy nie mogłem odebrać, po czym kontakt z Działem Utrzymania Klienta zanikł. Czy przez ten formularz http://www.play.pl/pomoc/formularz-kontaktowy/ mogę zgłosić, że oczekuję na telefon z Działu Utrzymania Klienta w celu przedłużenia umowy, czy gdzieś indziej na Play24 to zgłosić, bo już 6 listopada, a konsultanci nic nie dzwonią.
 #833564  autor: Robak85
 06 lis 2015, 02:27
johnnytomala pisze:Mógłby ktoś potwierdzić, czy ta oferta specjalna za 29,99 zł brutto no-limit kom, stacjonarne, SMS i MMS-y plus 5 GB internetu w smartfonie jest dla osób indywidualnych? Jak się ona nazywa w Play24 i jak rozliczane są pakiety? 25.11 kończy mi się umowa 24 miesięczna z telefonem Formuła 4.0 Unlimited, 79,99 zł brutto miesięcznie (49,99 zł abonament, 10 zł pakiet SMS/MMS i 2 GB internetu za 20 zł), 9 października złożyłem wypowiedzenie z zachowaniem okresu zastrzeżonego umowę z migracją do pre-paid, 15 października dzwoniła konsultantka, ale chciała mi wcisnąć jakąś syfną ofertę 18-miesięczną, dzień później dzwoniła, gdy nie mogłem odebrać, po czym kontakt z Działem Utrzymania Klienta zanikł. Czy przez ten formularz http://www.play.pl/pomoc/formularz-kontaktowy/ mogę zgłosić, że oczekuję na telefon z Działu Utrzymania Klienta w celu przedłużenia umowy, czy gdzieś indziej na Play24 to zgłosić, bo już 6 listopada, a konsultanci nic nie dzwonią.
Tak jest dla osób indywidualnych. Zadzwoń *500 następnie 8 i dalej 2. Powiedz, że chcesz tylko i wyłącznie tą ofertę za 29,99 zł!!! Myślę, że spokojnie ją dostaniesz :)
 #833570  autor: wommow
 06 lis 2015, 07:43
Witam,
jestem nowym użytkownikiem forum, piszę z prośbą o pomoc.

Aktualnie mam ofertę play za ok 30 zł miesięcznie i jest to abonament, który przeszedł już w umowę na czas nieokreślony. Chciałbym to zmienić ze względu na chęć posiadania w abonamencie pakietu internetu.

Zależy mi aby w cenie ok 50zł na miesiąc były rozmowy unlimited pakiet internetu i do tego jakiś telefon.
Czy jest aktualnie jakaś oferta, która by mnie zadowoliła i nie jest dostępna na stronie, bo nie wiem czy jest sens składać wypowiedzenie i dzwonić do BOK`a.

Z góry dziękuję za pomoc
 #833596  autor: mariusz.dytko
 06 lis 2015, 10:01
wommow
Zawsze jest sens składać wypowiedzenie. Później jak to napisano wyżej telefon *500 - 8 - 2 i negocjacje. Trzeba stanowczo przedstawić czego się oczekuje i negocjować. Nie zniechęcaj się jeżeli pierwsza rozmowa zakończy się nie po Twojej myśli. Nic na siłę. Uda się następnym razem wynegocjować dobrą ofertę.

Było - Nokia 1610 (1997r.), Nokia 5110, Nokia 3210, Nokia 3410, Nokia 6100, Nokia 6030, Nokia 6310i, SE K750i, SE K800i, Samsung Wave GT-S8500, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII LTE, Meizu MX4. Jest Nokia 6310i, Xiaomi Redmi Note 4 (snapdragon).
 #833601  autor: T-mati1
 06 lis 2015, 10:16
Karlos20 pisze:Niestety nie, w moim odpicowanym abo FORMUŁA UNLIMITED 29,99 na kwotę 19,99 - TIDAL jest dostępny tylko w opcji płatnej 19,99 - czyli po staremu.
TIDAL za 0 zł na 2 lata jest dostępny od Formuły 4.0 (19,50 przejdzie), a także w opcji za 29,99 (odpicowana FORMUŁA UNLIMITED 49,99) FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED i FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED PRO 49,99. Czyli łapią się abonamenty bazowe z przedziału powyżej 30-40 zł.
A czy ta promocja działa tak, że do każdego numeru mogę podpiąć 3 urządzenia, czy działa do konta. Czyli jak mam na koncie 4 numery to mogę używać tidala na 12 urządzeniach czy na 3?

THUNDER UP!!!
 #833624  autor: ZbujMadej
 06 lis 2015, 12:08
nazwa oferty: RePlay FORMUŁA UNLIMITED na zawsze extra
johnnytomala pisze: Mógłby ktoś potwierdzić, czy ta oferta specjalna za 29,99 zł brutto no-limit kom, stacjonarne, SMS i MMS-y plus 5 GB internetu w smartfonie jest dla osób indywidualnych? Jak się ona nazywa w Play24 i jak rozliczane są pakiety?
Po wyczerpaniu 5GB jest lejek - a przynajmniej tak zostałem zapewniony przez konsultantkę.
 #833670  autor: iPlus
 06 lis 2015, 18:32
Karlos20 pisze:iPlus: konsultanci mają świadomość, że muszą utrzymać klienta - jeśli składa wypowiedzenie, jest niezadowolony z oferty obecnej i proponowanej systemowo. Tym bardziej, że są dużo lepsze na kartę i jedna korzystna w abonamencie bezterminowym w playowej taryfie Red Bull Mobile (karta i abonament). Nie oszukujmy się, gdy klient reaguje, że coś jest za drogo i składa wypowiedzenie, operator zrobi wszystko, aby go utrzymać. A że jest sezon największych żniw w sieciach mobilnych (Gwiazdka), chcą zarobić.
to wszystko oczywiste,

ja nie oczekiwałem super telefonu, telefon wystarczył mi ze zwykłej oferty bez obniżania jegeo ceny, jedyne co chciałem to, żeby dorzucili no limit stacjonarne do no limit komórek bez zwiększania moich miesięcznych rachunków, nawet nie chciałem pakietu sms no limit, a 1GB netu spokojnie by mi wystarczył i mógłbym przedłużyć umowę, próbowałem telefonicznie, w salonie i nic, w ogóle nic poza standardową ofertą nie chcieli dać, a chcieli, żeby płacić więcej bez pytania mnie czy chce płacić więcej i czy potrzebuję tej wyższej cenowo oferty, a nawet znudzeni konsultanci czekali aż przedłużą umowe z kimś innym i nie starali się żebym przedłużył umowe,

pomijam już kulture konsulów czy jej brak bo każdemu się może zdarzyć gorszy dzień, wypalenie zawodowe, nieważne, to pomijam ale żeby nie było korzystnej oferty dla klienta, który chce przedłużyć umowe i,żeby się trzeba było prosić o dobre warunki to kpina, a naprawdę nie chciałem wiele,

gdybym przedłużył umowę na moich warunkach to miałbym
no limit komórki,
no limit stajonarne,
1GB netu,
telefon w standardowej cenie,
byłoby ok, umowa byłaby na 24 miesiące,
dla sieci opłacalne, a nawet tego nie chcieli dać jeszcze zanim zaczęły się święta,

zamiast tego jest
no limit komórki,
no limit stacjonarne,
no limit sms,
5 GB,
telefon kupiony na wolnym rynku w cenie takiej jakbym go spłacał przez 24 miesiące w abonencie,

więc ogólne wyszło mi podobnie kosztowo ale warunki mam dużo korzystniejsze i mogę zmienić sieć kiedy zechce, choć mam tak dobrą ofertę, że zostaje na niej, ciekawe czy w ogóle jakaś sieć ją przebije bo konsule skutecznie zniechęcili mnie do oferty z telefonem pokazując jak bardzo sieci na kliencie nie zależy,

biznes jest biznes, wiadomo ale biznesu,chamskiego, na bezczela nie akceptuje, dla mnie to też się musi opłacać choć minimalnie,a tu nawet tego nie było i od tego roku skończyłem z ofertami abonament z telefonem, karta sim jest i będzie na ofercie tylko sim, żeby łatwiej było skorzystać z innej sieci jeśli oferty będą korzystniejsze, a telefon niezależnie od tego w jakiej sieci będę to będę mógł go kupić na wolnym rynku i życie staje się prostsze bez gierek w przedłużanie umowy co 2 lata,

wommow pisze:Witam,
jestem nowym użytkownikiem forum, piszę z prośbą o pomoc.

Aktualnie mam ofertę play za ok 30 zł miesięcznie i jest to abonament, który przeszedł już w umowę na czas nieokreślony. Chciałbym to zmienić ze względu na chęć posiadania w abonamencie pakietu internetu.

Zależy mi aby w cenie ok 50zł na miesiąc były rozmowy unlimited pakiet internetu i do tego jakiś telefon.
Czy jest aktualnie jakaś oferta, która by mnie zadowoliła i nie jest dostępna na stronie, bo nie wiem czy jest sens składać wypowiedzenie i dzwonić do BOK`a.

Z góry dziękuję za pomoc
weź sobie ofertę Virgin za 29 zł wszystko no limit, telefon kup na wolnym do 500 zł, jak podzielisz koszt telefonu na 24 miesiące + 29 zł miesięcznie z wszystko no limit to będziesz miał to czego szukasz,

przykre ale nie ma dobrych ofert w sieciach, jak chcesz abonament z telefonem w sieci to przepłacisz, poczytaj co napisałem, tam są szczegóły, też szukałem takiej opcji aż zdecydowałem się na tylko sim i kupowanie samemu telefonu bez łaski sieci,
johnnytomala pisze:Mógłby ktoś potwierdzić, czy ta oferta specjalna za 29,99 zł brutto no-limit kom, stacjonarne, SMS i MMS-y plus 5 GB internetu w smartfonie jest dla osób indywidualnych? Jak się ona nazywa w Play24 i jak rozliczane są pakiety? 25.11 kończy mi się umowa 24 miesięczna z telefonem Formuła 4.0 Unlimited, 79,99 zł brutto miesięcznie (49,99 zł abonament, 10 zł pakiet SMS/MMS i 2 GB internetu za 20 zł), 9 października złożyłem wypowiedzenie z zachowaniem okresu zastrzeżonego umowę z migracją do pre-paid, 15 października dzwoniła konsultantka, ale chciała mi wcisnąć jakąś syfną ofertę 18-miesięczną, dzień później dzwoniła, gdy nie mogłem odebrać, po czym kontakt z Działem Utrzymania Klienta zanikł. Czy przez ten formularz http://www.play.pl/pomoc/formularz-kontaktowy/ mogę zgłosić, że oczekuję na telefon z Działu Utrzymania Klienta w celu przedłużenia umowy, czy gdzieś indziej na Play24 to zgłosić, bo już 6 listopada, a konsultanci nic nie dzwonią.
dla osób indywidualnych,

to taryfa za 49 zł zrabatowana do 29 zł, jak nie dadzą w Play to idź do Virgin, Virgin ma to w standardzie i bez problemów
 #833680  autor: Cebithus
 06 lis 2015, 19:15
ZbujMadej pisze:nazwa oferty: RePlay FORMUŁA UNLIMITED na zawsze extra
johnnytomala pisze: Mógłby ktoś potwierdzić, czy ta oferta specjalna za 29,99 zł brutto no-limit kom, stacjonarne, SMS i MMS-y plus 5 GB internetu w smartfonie jest dla osób indywidualnych? Jak się ona nazywa w Play24 i jak rozliczane są pakiety?
Po wyczerpaniu 5GB jest lejek - a przynajmniej tak zostałem zapewniony przez konsultantkę.
Nope. Mi mówił, że w tej ofercie nie ma lejka i jest totalnie odcinany internet.
 #833681  autor: iPlus
 06 lis 2015, 19:21
w tej taryfie za 29 zł jest opcja dokupienia pakietu no limit za 29 zł w każdym zasięgu 3G i 4G LTE z 10 GB w pełnej szybkości, a potem lejek 1 Mega
 #833682  autor: mariusz.dytko
 06 lis 2015, 19:28
W ofercie przedłużeniowej za 29,99 zł nie ma lejka. Tak jest też napisane w umowie, którą otrzymałem na piśmie po przedłużeniu umowy. Po wykorzystaniu pakietu Internetu - 5 GB, nie ma lejka. Trzeba poczekać do nowego okresu, albo dokupić pakiet. Mi też konsultant powiedział, że jest lejek, ale nie by do końca przekonany.

Było - Nokia 1610 (1997r.), Nokia 5110, Nokia 3210, Nokia 3410, Nokia 6100, Nokia 6030, Nokia 6310i, SE K750i, SE K800i, Samsung Wave GT-S8500, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII LTE, Meizu MX4. Jest Nokia 6310i, Xiaomi Redmi Note 4 (snapdragon).
 #833687  autor: iPlus
 06 lis 2015, 19:47
5 GB na smartfona to dużo, możecie nie wykorzystać tego w miesiąc i lejek może nie być potrzebny :),

zresztą to umowa na czas nieokreślony, zaryzykujcie, przedłużcie i się przekonacie, a jak coś to zawsze można zmienić ofete skoro nie ma kar jak na umowie na czas nieokreślony :)
 #833701  autor: mariusz.dytko
 06 lis 2015, 20:54
Oczywiście, pełna zgoda! Super oferta - 29,99 zł pełen no limit i umowa na czas nieokreślony. Jest bardzo dobrze. Do tego 5 GB neta. Ja jestem zadolony! Korzystam i jest OK.

#833702  autor: KC-KARLOS
 06 lis 2015, 20:59
Ciekawe, czy ktoś będzie mógł w ramach posiadanej opcji za 29,99 na bezterminówce zmigrować do oferty FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED PRO Tylko SIM za 49,99? To już pytanie raczej do konsultantów Play.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #833711  autor: mariusz.dytko
 06 lis 2015, 21:34
iPlus
Bo w ofercie za 49 zł jest chyba nielimitowany internet...z tym, że ze spowolnieniem po 10GB...

#833731  autor: KC-KARLOS
 07 lis 2015, 08:25
Co ciekawe, taką ofertę można otrzymać już z marszu dla nowej aktywacji/przeniesienia numeru na 24 miesiące,
więc przy aktywnej ofercie po przedłużeniu umowy na czas nieokreślony - zawsze można ZWIĘKSZYĆ abonament na wyższą opcję taryfową (migracja z bazowej FORMUŁA UNLIMITED 29,99 (aneks za 19,99/mies.) / 49,99 (aneks za 29,99/mies.) na FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED 99,99 - w tej taryfie kryje się FSU PRO tylko SIM za 49,99).
Po 10 GB jest atrakcyjny lejek na smartfona 1 mbit/s na wszystkich 4 zasięgach. Porównując to do poprzednich taryf, szczególnie do aneksów z odpicowaną starą Formułą 4.0 za 19,50 z dopłatą za nielimitowane LTE za 20 zł/mies., warto dopłacić, aby mieć neta bez limitu na każdej technologii. Do tego TIDAL za darmo na 2 lata.

#833732  autor: marcinkoleksl
 07 lis 2015, 08:27
Wczoraj dostałem informację z Play, iż opłata 5pln za bezpieczny internet została mi do faktury naliczona prawidłowo. Zacząłem korzystać z internetu przed włączeniem nowej taryfy. Pięć zeta nie majątek, czyli ok.
  • Strona 421 z 692
  • 1
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 692
  • 1
  • 419
  • 420
  • 421