Jako, że to pierwszy post, to witam wszystkich forumowiczów i od razu przechodzę do meritum 
Abonament R330, wymiana co rok. Zbliża się czas zmiany telefonu, dotychczas użytkowałem SGS2. Pytanie, co wybrać? Potrzebuję smartfona - internet, gmail, portale społecznościowe. Rzadziej gry i muzyka. Aparat w tel mnie w zupełności nie interesuje, ponieważ mam zawodowe zboczenie i używam tylko lustrzanki
Do wyboru praktycznie każdy tel dostępny w TM. Zastanawiam się pomiędzy SGS3, a HOX. Priorytety, to wytrzymałość tel i żywotność baterii (wiem, że i tak pewnie zamknie się w jednej dobie). A może warto poczekać, np. do końca miesiąca, bo może operator szykuje jakieś nowe modele? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Abonament R330, wymiana co rok. Zbliża się czas zmiany telefonu, dotychczas użytkowałem SGS2. Pytanie, co wybrać? Potrzebuję smartfona - internet, gmail, portale społecznościowe. Rzadziej gry i muzyka. Aparat w tel mnie w zupełności nie interesuje, ponieważ mam zawodowe zboczenie i używam tylko lustrzanki