kriskris pisze:czy formułka następująca formułka wypowiedzenia umowy:
"Z datą zakończenia trwania umowy dla numeru xxxxxxxx, wypowiadam umowę o świadczenie usługi telekomunikacyjnej z zachowaniem regulaminowego okresu wypowiedzenia. "
będzie wystarczająca? Nie mogę znaleźć umowy żeby podać jej numer - nie wiem czy jest on potrzebny do wypowiedzenia?
Umowa kończy mi się na początku czerwca, ale złożenie jej teraz nie powinno wiązać się z karą jeżeli podam, że wypowiedzenie jest z datą końca?
Możesz już składać, treść ujdzie;-), numer umowy niepotrzebny.
tomekjot pisze:Czyli aby móc otrzymać only sim za pon. 20 zł, muszę czekać na telefon z DUK? Czy w tej cenie jest jakaś paczka neta ?
To jest plan za 30 zł z rabatem, jest tam podstawowy pakiet 1 GB plus dodatkowy za staż. Nie trzeba czekać, można zadzwonić na *220.
4 GB raczej nie dadzą, ale można spróbować;-)
andrewzc pisze:Czy ktoś się spotkał z umową w opcji bez telefonu, że na internet w telefonie jest odrębna umowa??
Pakiet 39,89 zł no limit komórkowe, stacjonarne, mmsy, smsy, internet 6,5GB, umowa na 24 msce, do zapłaty dodatkowo 29 zł. Słyszał ktoś o takich warunkach?
To raczej jest oddzielna umowa na Freenet, ale z pakietu mogą korzystać wszystkie numery, które są na tym samym koncie abonenckim. Tylko dlaczego tak drogo?