Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Słaba oferta... Jeszcze na 36 miesięcy ??? Nie warto. Lepiej przeczekać lub samemu co jakiś czas dzwonićquintoo pisze:Mam trzy miesiące do końca umowy, jestem ponad 10 lat ich klientem, mam trzy numery na rachunku. Kilka dni temu zadzwonili do mnie z ofertą: LG G3 za 1zł, 86zł/msc (w tym wliczona rata 20zł na telefon miesięcznie!!! i chyba już policzona zniżka z orange open), umowa na 36 miesięcy, rozmowy i smsy darmo wszędzie, 2gb internetu i za to, że jestem wieloletnim klientem miałem dostać 2gb internetu więcej.
Powiedzieli, że na tą chwilę nie mogą mi dać lepszej oferty. Ręce opadają.
Jak nie złożysz wypowiedzenia, to będziesz dostawał wyłącznie takie "wspaniałe" oferty;-)quintoo pisze:Mam trzy miesiące do końca umowy, jestem ponad 10 lat ich klientem, mam trzy numery na rachunku. Kilka dni temu zadzwonili do mnie z ofertą: LG G3 za 1zł, 86zł/msc (w tym wliczona rata 20zł na telefon miesięcznie!!! i chyba już policzona zniżka z orange open), umowa na 36 miesięcy, rozmowy i smsy darmo wszędzie, 2gb internetu i za to, że jestem wieloletnim klientem miałem dostać 2gb internetu więcej.
Powiedzieli, że na tą chwilę nie mogą mi dać lepszej oferty. Ręce opadają.
Jeszcze nigdy nie zostałem tak przez nich potraktowany, zawsze udawało się wynegocjować fajne warunki bez składania wypowiedzenia. Byłem w szoku, tym bardziej jak powiedziałem, że w Playu dostanę lepsze warunki za mniejsze pieniądze, a facet mi odpowiedział, że rozumiem trudno miłego dnia. I to ściemnianie, że teraz dają tylko telefony na raty i nie ma innej możliwości...zielony71 pisze:Jak nie złożysz wypowiedzenia, to będziesz dostawał wyłącznie takie "wspaniałe" oferty;-)
Wypowiedzenie złożone. Wczoraj to samo usłyszałem, że niby nie ma już telefonów bez rat. A to co proponował to szkoda komentować.quintoo pisze:Jeszcze nigdy nie zostałem tak przez nich potraktowany, zawsze udawało się wynegocjować fajne warunki bez składania wypowiedzenia. Byłem w szoku, tym bardziej jak powiedziałem, że w Playu dostanę lepsze warunki za mniejsze pieniądze, a facet mi odpowiedział, że rozumiem trudno miłego dnia. I to ściemnianie, że teraz dają tylko telefony na raty i nie ma innej możliwości...zielony71 pisze:Jak nie złożysz wypowiedzenia, to będziesz dostawał wyłącznie takie "wspaniałe" oferty;-)
Moim zdaniem dobra oferta, bo (po odjęciu ceny telefonu) będziesz płaciła około 10zł/m-c.szewron pisze:Więc przedłużyłam umowę w Orange, w sumie abonament po rabatach za 45 zł, rozmowy no limit + 5 GB internetu, na 25 m-cy i telefon LG G3 za 99 zł. Można było dostać coś lepszego?