Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
W aktualnym planie mam 80 minut do wszystkich + 80 minut do orange (tylko przez 24-mc) za ok 40 zł netto i oczywiście nie mieściłem się w abonamencie. Mój średni rachunek wynosi ok 90zł. Ale chciałbym abonament w kwocie ok 50 netto.tygrysm pisze:I teraz jeszcze jedno - nie wiem czy przekraczasz te 50 zł netto, które sobie założyłeś: Jeżeli tak to czemu nie optymalny 250 za 60 zł netto?, jeżeli nie to może Ci się bardziej opłacić mimo wszystko Oferta dla Firm 125 + cięte stawki gdzie również jest 200 minut, ale telefon prawdopodobnie będzie tańszy.
Czyli mówisz, że bez rewelacji (?).tygrysm pisze:Oferta jest standardowa
Co masz na myśli? Migracji na MIX'a?tygrysm pisze:Nie wiem czy nie będzie lepiej jak sobie sam dokonasz migracji
Wysokość rabatu była orientacyjna, akurat telefonu na którym mi zależy nie ma.awa2001 pisze:Podajesz rabaty odnośnie konkretnego telefonu?
Póki co, przynajmniej u nas nic nie wiadomo o dostępności tego telefonuPhoenix_eu pisze:Ktoś może monitoruje sprawę dostępności nokii 5800? Wiecie coś może drodzy Konsultanci?
Wiesz no... niby bez rewelecji, ale więcej nie wyciągniesz. Chyba, że dostaniesz się do kogoś z 4tym poziomem negocjacji, ale to i tak może nie wiele dać.Phoenix_eu pisze:Czyli mówisz, że bez rewelacji (?).tygrysm pisze:Oferta jest standardowa
Co masz na myśli? Migracji na MIX'a?tygrysm pisze:Nie wiem czy nie będzie lepiej jak sobie sam dokonasz migracji
W ofercie online mogę bez żadnej migracji przejść na mix'a.
Pod *600 dzwonilem juz kiedys ale nic nie wskoralem (jedna osoba z Propozycji powiedziala mi, ze sa "rowni i rowniejsi"tygrysm pisze:Poszukajbyło